avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Taxa de prima inmatriculare
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Taxa de prima inmatriculare

Buna seara ,

As dori sa va intreb daca pot recupera taxa de prima inmatriculare platita pt o masina de la o firma de leasing dupa ce le-am predat masina ?
Nu ar fi normal sa-mi returneze banii daca ei sunt proprietarii si masina au revandut-o ? E ca si cum as inchiria masina cuiva pt 2 ani iar eu i-as plati proprietarului taxa de prima inmatriculare integral #-o
E vorba de aprox 1500 Euro .
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Vasile Roman , Avocat 00:44, 19 Decembrie 2011
Depinde de contract semnat. In principiu puteti sa ii luati inapoi daca nu este vreo clauza prin contract care spune altceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dauna totala masina toyota rav 4-leasing sorin2 sorin2 buna seara! Am preluat contractul de leasing pentru auto Toyota RAV 4 in data de 02.07.2008, iar in data de 01.09.2008 s-a produs un accident in urma caruia ... (vezi toată discuția)
Refuz de reziliere contract leasing rci mariusc2 mariusc2 Ma confrunt cu urmatoarea problema: - deliberat nu am mai platit ultimile doua rate de leasing la masina achizitionata prin RCI LEasing IFN, pentru a ... (vezi toată discuția)
Refuzul inmanarii fisei fiscale la cumpararea unui autoturism colyro colyro Buna ziua, Ma aflu in situatia in care am preluat un contract de leasing(s-a facut actul de novatie) si acum constat ca vanzatorul(PJ) nu vrea sa imi ... (vezi toată discuția)