avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1015 soluții astăzi
Forum Activitate boboflorin

Activitate boboflorin

Up

boboflorin a scris:

Bună ziua
Intenționez sa întru în ccc
In momentul de față sunt angajat cu contract plus angajat cu mandat la asociația de locatari unde locuiesc.
Este necesar sa suspend ambele contractul/mandatul luând în considerare ca salariul la asociatie este de 800 ron/ luna
si ținând cont ca nu vreau sa stau mai mult de 6 luni
in concediu de creștere?
Mulțumesc anticipat pentru răspuns

Bună ziua
Intenționez sa întru în ccc
In momentul de față sunt angajat cu contract plus angajat cu mandat la asociația de locatari unde locuiesc.
Este necesar sa suspend ambele contractul/mandatul luând în considerare ca salariul la asociatie este de 800 ron/ luna
si ținând cont ca nu vreau sa stau mai mult de 6 luni
in concediu de creștere?
Mulțumesc anticipat pentru răspuns
Răspuns la discuția Despagubire RCA
stai sa vezi ce le trece prin cap: omul este angajatul lor ca doar in sediul firmei se intampla toata istoria si incearca sa traga din suma rezultata in urma constatari prontr-o asa zisa negociere in cazul in care vrei regie proprie(adica banii).
dupa cateva minute de familiarizare cu cazul intra direct in functiune si cu un pix si o hartie incepe sa te intrebe cam cat crezi tu ca pagubit ca ar face fiecare piesa in parte :O .eu am refuzat sa raspund la intrebarile astea care urmau sa duca la un calcul in urma caruia imi returnau ei suma rezultata.nu pot sa cred ce modalitati de inselaciune au ajuns sa inventeze tot ca sa nu iti plateasca suma rezultata in urma constatari.
Răspuns la discuția Despagubire RCA
Buna ziua . Vreau sa mentionez ca si eu sunt intr-o situatie asemanatoare cu firma euroins ;
pe scurt am fost lovit din spate de un asigurat euroins in urma cu 7 luni ,(modalitatea acceptata de mine a fost REGIE PROPRIE deci banii ptr reparatie)am indeplinit toate conditiile cerute,chiar am efectuat constatarea de reparatie la un service agreat de euroins unde a reiesit ca suma de reparatie 6.500 de lei .
Cand am ajuns la sediul lor am fost postat in fata unui negociator care mi-a spus ca dupa calculele lor nu imi pot da mai mult de 1100 de lei( mentionez ca intre timp inlipsa mea din tara euroins a dat ACCEPTUL DE PLATA catre service-ul la care s-a facut constatarea adica suma de 6.500 lei),si Domnul negociator m-a intrebat cam ce pretentii banesti am eu, ca si cum eu as fii cel care decide suma dar ca nu imi poate da mai mult de inca 20% din cei 1100 lei.
Apelez si eu la cunostintele Dumnevoastra pentru a ma indruma in ce pot face mai departe in aceasta situatie bizara. Va multumesc