avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1044 soluții astăzi
Forum Activitate dani3l

Activitate dani3l

Răspuns la discuția Bani de chirie - militar
Va multumesc frumos pentru raspuns, o sa intocmesc toate documentele si astept raspunsul scris. Toata stima
Ma adresez dumneavoastra cu speranta ca poate voi gasi rezolvare la problema mea. problema sta in felul urmator: sunt cadru militar si imi este refuzat dreptul de a primi bani de chirie pe motivul ca locuinta inchiriata este la 35 km de subunitate. in prima faza am inteles asta dar mai nou sunt colegi care au venit si sunt in aceeasi situatie ca si mine, locuiesc in acelasi oras cu mine, fac aceeasi distanta pana la subunitate doar ca ei primesc bani de chirie. Am cautat si legea care sa specifice distanta maxima de la locuinta inchiriata la subunitate si nu am gasit specificat nicaieri. In cazul meu este vorba de rea vointa sau chiar nu am dreptul sa primesc.....dar de ce ceilalti primesc?si eu nu... fiind in aceeasi situatie. si inca ceva: am raspunsul unui alt coleg caruia i s-a spus ca nu beneficiaza pentru ca depaseste 50km. Nu mai inteleg nimic....oare sefii de acolo sa faca lucrurile dupa bulul plac? Va multumesc si astept un raspuns