avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 970 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Bani de chirie - militar
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Bani de chirie - militar

Ma adresez dumneavoastra cu speranta ca poate voi gasi rezolvare la problema mea. problema sta in felul urmator: sunt cadru militar si imi este refuzat dreptul de a primi bani de chirie pe motivul ca locuinta inchiriata este la 35 km de subunitate. in prima faza am inteles asta dar mai nou sunt colegi care au venit si sunt in aceeasi situatie ca si mine, locuiesc in acelasi oras cu mine, fac aceeasi distanta pana la subunitate doar ca ei primesc bani de chirie. Am cautat si legea care sa specifice distanta maxima de la locuinta inchiriata la subunitate si nu am gasit specificat nicaieri. In cazul meu este vorba de rea vointa sau chiar nu am dreptul sa primesc.....dar de ce ceilalti primesc?si eu nu... fiind in aceeasi situatie. si inca ceva: am raspunsul unui alt coleg caruia i s-a spus ca nu beneficiaza pentru ca depaseste 50km. Nu mai inteleg nimic....oare sefii de acolo sa faca lucrurile dupa bulul plac? Va multumesc si astept un raspuns
Cel mai recent răspuns: dani3l , utilizator 14:14, 11 Decembrie 2011
50 km e corect.. 35 km nu e corect.. solicitati sa va raspunda in scris... sa primiti refuzul in scris [Editat - in forum nu se stabilesc relatii profesionale]
Ultima modificare: Luni, 12 Decembrie 2011
Gabriela Pintea, Consilier juridic
locuinta inchiriata este la 35 km fata de unitate sau locuinta prorietate personala?
adelaida_07 a scris:

locuinta inchiriata este la 35 km fata de unitate sau locuinta prorietate personala?

locuinta inchiriata a zis utilizatorul
Va multumesc frumos pentru raspuns, o sa intocmesc toate documentele si astept raspunsul scris. Toata stima

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. sunt cadru militar. pot sa inchiriez o locuință ... kaniardo kaniardo buna ziua. sunt cadru militar. pot sa inchiriez o locuință care se află la o distanță de 35 de km față de locul de muncă. Menționez că am făcut ... (vezi toată discuția)
Compensatia pentru chirie acordata cadrelor militare conform reglementarilor noi ContSters14496 ContSters14496 Sotul meu este cadru militar, cu domiciliul in Pitesti si isi desfasoara activitatea in Arad. Locuim intr-un apartament cu chirie. Proprietarul apartamentului ... (vezi toată discuția)
Obtinere ajutor pentru incalzire doinaro doinaro As dori sa ma lamuriti daca este legal ca o persoana calificata, fara nici un venit, dovedit prin Adeverinta de la Administratia financiara, dupa 35 ani de ... (vezi toată discuția)