avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1017 soluții astăzi
Forum Activitate NicuGG

Activitate NicuGG

Răspuns la discuția Gazduire minor
Discutasem cu ea destul de mult dar evita subiectul acesta cu scoala, atat am inteles sigur canu a mers de 2 ani si ea mi-a spus ca nu au lasat-o. Cat despre relatiile intime doar recent, nu acesta a fost scopul meu de a fi prieten cu ea.
Dar politia ar putea accepta o schimbare adeclaratiei si sub ce pretext?
Răspuns la discuția Gazduire minor
Poate m-am exprimat gresit, nu a stat cu mine 2 ani, spuneam ca nu a mers la scoala de 2 ani, ea mi-a spus doar ca nu au lasat-o,nu stiu exact de ce.

Intrebarea mea e daca din punct de vedere legal se poate schimba declaratia, ce s-ar putea intampla.
Discuție Gazduire minor
Am o problema, am luat-o pe prietena mea de 17 ani la mine in apartament, dupa ce s-a plans de mai multe ori ca parintii ei se poarta urat de tot cu ea ( precizez ca nici la scoala nu merge de vreo 2 ani tot din cauza parintilor ). Parintii ei au dat-o disparuta si au reclamat ca e sechestrata, politia a venit dupa ea si a mers la sectie unde a dat o declaratie ca a stat cu mine de buna voie, dupa care politia a restituit-o parintilor.
Nu am mai reusit sa vorbesc cu ea de atunci iar acum parintii ma ameninta ca fac plangere pentru corupere de minori, ce se poate intampla tinand cont ca fata a dat deja o declaratie ca a stat de buna voie. Este posibil sa o forteze sa-si schimbe declaratia?