Am o problema, am luat-o pe prietena mea de 17 ani la mine in apartament, dupa ce s-a plans de mai multe ori ca parintii ei se poarta urat de tot cu ea ( precizez ca nici la scoala nu merge de vreo 2 ani tot din cauza parintilor ). Parintii ei au dat-o disparuta si au reclamat ca e sechestrata, politia a venit dupa ea si a mers la sectie unde a dat o declaratie ca a stat cu mine de buna voie, dupa care politia a restituit-o parintilor.
Nu am mai reusit sa vorbesc cu ea de atunci iar acum parintii ma ameninta ca fac plangere pentru corupere de minori, ce se poate intampla tinand cont ca fata a dat deja o declaratie ca a stat de buna voie. Este posibil sa o forteze sa-si schimbe declaratia?
nu se prea intelege cumde frica parintilor nu a mai mers la scoala... in fine...indiferent de ce o vor pune parintii sa declare, totusi se va lua in calcul prima declaratie. daca se constata ca ati intretinut rel. intime cu ea, se complica lucrurile...
Nici relatiile intime nu sunt asa o problema decat in anumite situatii, depinde de cand se intampla si altele.
Dar, ca si userii de mai sus, nu inteleg partea cu scoala... ce au pus-o sa faca? O tin asa, nefacand nimic?
Nu inteleg, sex ati facut cu ea, dar de discutat nu?
Adica nu stiti cum si de ce nu mergea la scoala? Serios???
Nu putem sti ce se poate intampla, cel mai probabil o sperietura buna a dv., dar depinde si cunm anume isi schimba declaratia. V-am spus ca depinde si de cand anume aveti relatii intime, nu imi raspundeti, eu nu am cum sa va raspund la nicio informatie.
Mai bine mergeti la un coleg penalist, ca mie multe lucruri nu mi se leaga aici, pe net...
Corupere sau nu ?
David232
Buna ziua , am si eu o intrebare acum 2 luni am cunoscut o fata de 16 ani eu avand 19 ani si am intretinut relatii intime ... ea a fost de acord cu aceasta ... (vezi toată discuția)