avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... act sexual intre minori
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

act sexual intre minori

am urgent nevoie de cateva sfaturi in ceea ce priveste 'infractiunea'pe care am savasit'o.acum 2 saptamani m'am intors in Romania si ajuns acasa cativa prieteni mi'au zis sa mergem la domnisoara.ne am dus la ea si am intretinut relatii sexuale toti 4pt ca ne sunase.(Minori fiind toti 4 inclusiv fata care nu s'a opus ,)acum 2 zile aflu de altii 9 care au fost cu ea,iar o versioara de a ei i'a denutntat pe cei 9 precum intrtin relatii cu ea.Dintre cei 9 aflu ca unul dintre ei ,dand declaratie ma citeaza si pe mine impreuna cu preitenii mei ca am fost la ea.ieri am fost si am dat o declaratie exact cum au decurs lucrurile,si mi'au spus ca mai trebuie sa mai dau una.VA ROG!URGENT!CE MI SE POATE INTAMPLA?AM FACUT RAU CA AM SPUS ADEVARUL IN DECLARATIE SAU TREBUIA SA SPUN CA NU O CUNOSC?DIN PUNCT DE VEDERE PENAL CE O SA RISC??VA ROG MULT AJUTATI MA NU VREAU CA AI MEI SA AFLE.STIU CA AM FOST UN DOBITOC DAR FAPTA DEJA AM COMIS'O
de principiu nu aveti ce risca daca sunteti chemat in c alitate de martor ,insa daca sunteti chemat in calitate de faptuitor sau inculpat cel mai bine ar fi sa spuneti ca n u cunoasteti persoana respectiva.
da,dar in 1 declaratie am spus ca o cunosc si ca ea a fost de acord.nu o sa fie ceva rau da ca pe a 2 o schimb?din punct de vedere peanl care este riscul?va rog frumos ajutati ma.maine trebui sa dau o declaratie

?www.avocatnet.ro/images/smil...

Depinde, fata are pana in 15 ani? daca , da, si se va dovedi ca fata a fost constransa sa intretine relatii sexuale cu dvs. si prietenii, aveti o mare problema.
Daca fata este mai mare de 15 ani, problema e ceva mai mica.
Insa depinde si ce va declara fata, parerea mea este ca ar trebui sa fiti sincer, daca veti ioncerca sa schimbati declaratia si exista probe certe cum ca ati fost la fata , e mai rau.O atitudine sincera, cooperanta, faptul ca sunteti minor , ca aveti( presupun) referinte bune de la scoala, din randul prietenilor, din societate, aceste elemente va pot atenua o eventuala pedeapsa. Mult succes.
fata are 14 ani,constransa nu a fost,din contra ea ne-a cautat si noi ca dobitocii am intrtinut relatii cu ea.eu stiu ca fata nu a declarat nimic,pe mine m-au -acuzat-niste prietenii din acel grup de 9iar apoi am fost chemat sa dau declaratie.deci,eu am spus adevarul precum ca am fost cu ea.cea care ne-a denuntat a fost o verisoara de ei. daca dau declaratii si minor fiind totusi nu ar fi mai bine sa astept sa vina parintii mei?am facut bine ca am semnat?
Da, ar fi fost indicat sa vina si parintii si sa nu fi dat declaratii decat in prezenta unui avocat.Cand veti mai fi chemat anuntati-va parintii despre problema pe care o aveti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce pot face? elciu elciu Intr'o dimineata un prieten de'al meu i'a inmnanat unui baiat 2 placute de memorie ram pentru a le vinde si ne-a zis sa il sunam dupa amiaza pentru a ne ... (vezi toată discuția)
Chemare la parchet george1988 george1988 buna ziua pe data de 24 ianuarie 2013 am fost chemat la parchet pentru savarsirea unei relati cu o minora fata la momentul actual fiind sotia mea eu la varsta ... (vezi toată discuția)
Proxenetism 0755872923 0755872923 Buna seara, am fost la o prostituata de pe phblic 24 si am plătit-o, prostituata fiind minora, eu nu am stiut ca e minora, si a fost găsită de politie, si ... (vezi toată discuția)