buna ziua pe data de 24 ianuarie 2013 am fost chemat la parchet pentru savarsirea unei relati cu o minora fata la momentul actual fiind sotia mea eu la varsta de 15 ani luindo de sotie .as dori sa stiu daca un avocat ma poate scoate curat din problema aceasta ,dat fiind faptul ca nu am nici un dosar penal sau alte antecedente.fata ,sotia mea avand acum 17 ani jumate ..si as putea sami schimb declaratia la procuror fata de declaratia cea data la politie .datimi un rasouns concret cat mai repede va rog ca stau intrun stres de nedescris .va multumesc
Daca dvs aveati 15 ani, cati ani avea sotia dvs la data comiterii infractiunii? iar daca sotia dvs avea mai putin de 15 ani, varsta la care legea incrimineaza fapta de " act sexual cu un minor" este foarte curios cum ati reusit sa va casatoriti cu ea.... :confused::hm:
domnule sa va explic un pic mai detaliat .normal eu am inceput o relatie de prietenie cand ea avea 14 ani eu avand 21 de ani dupa ce ea a implinit 15 ani a ramas la mine acasa .nedandumi seama la politie am declarat ce mi sa spus ca am avut relatii sexuale cu ea de cand avea 14 ani.la acel moment nu mam gandit la consecinte decat atunci cand mia zis politaiul ca daca vreau un avocat ca-mi trimite dosarul la procuror .intr-adevar asa a fost ca am primit citatie de la parchet si miam luat un avocat .pot sa-mi schimb declaratia in prezenta avocatului si procurorului de caz precum ca eu nu am intretinut relatii sexuale pana la varsata de dupa 15 ani .precizez ca eu sunt impreuna cu fata respectiva si la momentul acual .ma poate ajuta avocatul sa ma scoata de sub urmarire penala .va multumesc
a va explic un pic mai detaliat .normal eu am inceput o relatie de prietenie cand ea avea 14 ani eu avand 21 de ani dupa ce ea a implinit 15 ani a ramas la mine acasa .nedandumi seama la politie am declarat ce mi sa spus ca am avut relatii sexuale cu ea de cand avea 14 ani.la acel moment nu mam gandit la consecinte decat atunci cand mia zis politaiul ca daca vreau un avocat ca-mi trimite dosarul la procuror .intr-adevar asa a fost ca am primit citatie de la parchet si miam luat un avocat .pot sa-mi schimb declaratia in prezenta avocatului si procurorului de caz precum ca eu nu am intretinut relatii sexuale pana la varsata de dupa 15 ani .precizez ca eu sunt impreuna cu fata respectiva si la momentul acual .ma poate ajuta avocatul sa ma scoata de sub urmarire penala .va multumesc
Act sexual cu un minor
boby24
Buna, nepoata mea de 14 ani, a fost corupta de vecinul ei, 38 ani profesie ag.de circulatie si de aprox. 5 luni, din marturia fetei, au inceput sa intretina ... (vezi toată discuția)
Corupere de minori
aculin
ce mi se poate intampla daca am intretinut relati sexuale cu o fata doar ca baiatul are 16 ani si fata 13 si parinti acesteia a declarat ca am corupto dar am ... (vezi toată discuția)