Buna ziua,am o nelamurire care ma streseaza de cateva luni...acum 2 ani am intalnit o fata si mi-a placut de ea. Ea mi-a zis ca mam ei nu o lasa sa aiba prieten deoarece e prea mica,acum are 15 ani, toate bune si frumoase pana la un moment dat cand mama ei si-a dat seama ca ea are o lagatura cu mine iar in acel moment a dat fuga la politie sa depuna o declaratie cum ca ii urmaresc copilulsi ca nush ce.Mentionez ca fata nu a dat declaratie cum ca am urmarito pe undeva sau ca as fi fi avut relatii intime cu ea. Dupa 2 zile ma chemat si pe mine la politie ca sa dau si eu o declaratie,mai mult mi-a zis polititstul ce sa scriu in acea declaratie...iar printre altele mai mi-a zis sa scriu ceva de genul ca daca vorbesc cu ea sunt constient ca inseamna corupere de minori sau ceva de genul....numai stiu exact.... Deci eu cu ea nu am avut nici cea mai mica relatie intima....absolut nimic, ma poate baga la corupere de minori? De 1 luna jumate nu am mai vb cu acea fata. Mentionez ca sunt major.
...daca fata nu depune reclamatie (plangere prealabila)tatal poate sa spuna ce vrea el,...mai ales daca nu ati avut si relatii intime ca fata,....totul depinde de fata!!!
Doamne ce raspuns idiot s-a dat mai sus. Plangerea o face ocrotitorul legal al fetei, deci in acest tatal sau. DIN CONTRA, NU MAI DEPINDE NIMIC DE FATA, nici nu ar fi putut depune plangere la politie...!!!
Corupere sau nu ?
David232
Buna ziua , am si eu o intrebare acum 2 luni am cunoscut o fata de 16 ani eu avand 19 ani si am intretinut relatii intime ... ea a fost de acord cu aceasta ... (vezi toată discuția)
Gazduire minor
NicuGG
Am o problema, am luat-o pe prietena mea de 17 ani la mine in apartament, dupa ce s-a plans de mai multe ori ca parintii ei se poarta urat de tot cu ea ( ... (vezi toată discuția)