avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Act sexual cu un minor!!!!!??
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Act sexual cu un minor!!!!!??

Buna tuturor. Vreau sa va pun o intrebare. Desi pe unde am citit nu-mi da motive de teama, dar totusi vreau sa fiu sigur.
Am o relatie cu o fata care in martie acum face 16 ani, iar eu fac in mai 23. In ciuda varstei, tinem mult unul la altul si sunt genul de persoana care a avut doar relatii serioase de lunga durara, 3, 4 ani. Fata aceasta tine foarte mult la mine pentru ca a gasit in mine omul cu care poate vorbi orice pentru ca ai ei niciodata nu o asculta. Suntem din acelasi oras, numai ca eu acum sunt la facultate si ne vedem doar in week-end. Iar week-endul trecut ai ei au plecat la tara, iar fata a venit la mine. Ea este virgina, insa nu m-am atins de ea, doar ne-am sarutat putin in zonele intime, daca-i puteti spune sex oral, ok, desi e prea mult spus.
Acum ai ei au aflat de mine si au amenintat-o ca se duce la politie sa depuna plangere ca eu corup minori si ca nu vreau de la ea decat sex si ca "dupa ce te ... te lasa". Nu este deloc asa, eu chiar vreau o relatie serioasa si fata chiar m-a sunat acum si mi-a zis ca au zis ca o bate, ca face plangere si mi-a zis sa nu o las acum la greu si sa fiu alaturi de ea ca ea ma iubeste.

Intrebarea este, pot fi acuzat de ceva? :( Va multumesc
Ultima modificare: Marți, 18 Ianuarie 2011
rex23, utilizator
si daca fac parintii plangere? are peste 15 ani deci nu poate fi vorba de act sexual cu un minor nu?
1. Nu pare sa fie vorba de vreun act sexual.
2. Chiar daca ar fi, este pedepsit numai daca minorul are sub 15 ani. Intre 15 si 18 ani se pedepseste numai daca actul sexual a fost determinat de oferirea sau darea de bani ori alte foloase, ori daca i-ati promis ca va casatoriti.
3. Parintii ei va pot face probleme, in sensul ca pot face plangere (mai ales avand in vedere perceptia generalizata ca orice act sexual cu un minor este pedepsit), dar asta nu exclude neinceperea urmaririi penale. Ar fi totusi un stres, evident. Daca se ajunge acolo (sper sa nu), beneficiati de aparator din oficiu in cazul in care nu vreti sau nu puteti sa va angajati unul.
Acum m-a sunat fratele ei sa-mi spuna ca daca tin la ea sa o mai astept 1 an 2 ca maica-sa e nebuna si daca afla ca ne intalnim face plangere. Nici nu stiu ce sa fac. De avocat nu e problema, am avocat angajat de mult timp, dar inca nu i-am povestit asta. Astept sa vad daca face plangere. Acum norocul meu e ca nu m-am atins mai mult de fata si poate maica-sa sa vada ca e virgina :sorry:

Nu-i inteleg pe unii parinti, nu isi dau seama ca asa nu fac altceva decat sa primeasca ura si dispret din partea copilului si nu-i inteleg pe acei care isi tin copilul doar in casa. Pai cand face 18 ani si pleaca la facultate ajung cele mai mari panarame ca scapa la viata, in loc sa le lase usor usor sa de singure cu capul de greu
asta e mentalitatea....probabil ca nu ai nici o sansa sa vb cu mama ei... sa nu ai insa vro surpriza sa nu mai fie "fata mare" ca atunci te.ai fript... in mare, este vb decat de stres, daca are peste 15 ani o sa ramai cu drumuri si cu declarati date, bani la av.. .. cam atat..
nici o sansa sa vb cu maica-sa e clar asta...ea mi-a zis ca este virgina si ca sa fie masa linistita merge sa faca control...cat despre avocat, nu-i bai ca am angajat un avocat de vreo 2 ani si oricum ia bani in fiecare luna...acum la drumuri e problema...inseamna ca tot ceea ce trebuie sa fac este sa stau pe tusa si sa astept

Alte discuții în legătură

Politia a primit o sesizare pentru ca sunt intr-o relatie cu o minora de 14ani, dar nu am intretinut relatii sexuale, eu am 23 de ani. ce pot sa patesc? Chirix Chirix Buna Ziua! Am 23 de ani si am cunoscut o fata de care m-am indragostit foarte mult. Sentimentele sunt reciproce. De 5 luni ne cunoastem, am inceput sa ... (vezi toată discuția)
Minora D3m3nTuL D3m3nTuL Buna...am 22 ani si sunt cu o fata de aproape 15 ani...fata este virgina si parinti ei au spus ca merg sa ma de`a la politie.ce mi se poate intampla?ei vor sa ... (vezi toată discuția)
Act sexual cu o fata de 15 ani. bogdanida bogdanida Buna dimineata, am si eu o intrebare simpla... Umblu de ceva timp cu o fata micuta ca sa zic asa. Ea are 15 ani in momentul asta dar umblu cu ea de la 14 ani ... (vezi toată discuția)