o ultima intrebare mai am.dar daca nu depun plangere pt ca firma la care eu am lucrat are sediul central in bucuresti si eu am lucrat in craiova si asta cred ca ar insemna sa depun plangerea la bucuresti itm si m-ar costa drumurile banii care ar trebui sa mi-i dea aproximativ 800 ron,o sa am problema la angajare,adica angajatorul poate sa vada ca la jobul anterior imi scrie lipsa in gestiune?pt ca daca ar fi asa nu cred ca m-ar angaja cineva si atunci chiar ar trebui sa fac o plangere.va multumesc mult!O zi buna!
politia doar m-a chemat sa dau o declaratie si au zis ca daca o sa il prinda pe cel care a luat banii o sa ma cheme la proces sa depun o marturie pentru ca am fost cu el pe tura cand s-a intamplat si s-a vazut pe camere cum i-a luat.si a doua zi cand m-am dus la servici patronii mi-au zis ca sa nu mai vin ca o sa imi trimita decizia acasa,si mi-au trimis-o dupa o luna jumatate.cand i-am sunat sa le zic de salariu mi-au zis ca banii o sa mi-i dea doar daca o sa recupereze pe cei furati.si cred ca e tarziu sa depun plangere la itm ca au trecut 3 luni.dar eu ma gandesc ca o sa imi dauneze la o noua angajare ce mi-au scris in decizie desi eu nu am avut nici o legatura!va multumesc
Buna ziua!am lucrat o firma si colegul meu a fugit cu banii din gestiune!politia a facut ancheta si a zis ca eu nu am nici o legatura!dar firma respectiva mi-a incheiat contractul de munca cu lipsa in gestiune desi eu nu am avut nici o legatura si nici nu am semnat pentru gestiune undeva niciodata !nu mi-au zis sa dau eu vreun ban dar totusi au scris ca am avut si eu acea lipsa si mi-au oprit tot salariu pana zic ei o sa il prinda politia pe cel are a luat banii.o sa am vreo problema la o viitoare angajare?va rog frumos sa imi dati un sfat,pt ca nu stiu unde sa intreb!