Buna ziua!am lucrat o firma si colegul meu a fugit cu banii din gestiune!politia a facut ancheta si a zis ca eu nu am nici o legatura!dar firma respectiva mi-a incheiat contractul de munca cu lipsa in gestiune desi eu nu am avut nici o legatura si nici nu am semnat pentru gestiune undeva niciodata !nu mi-au zis sa dau eu vreun ban dar totusi au scris ca am avut si eu acea lipsa si mi-au oprit tot salariu pana zic ei o sa il prinda politia pe cel are a luat banii.o sa am vreo problema la o viitoare angajare?va rog frumos sa imi dati un sfat,pt ca nu stiu unde sa intreb!
ca sa te scoata lipsa din gestiune trebuia in prealabil sa-ti dea un proces verbal ptr care semnai ptr marfa,nu are voie sa-ti opreasca salariu ,ei trebuie sa dovedeasca legal ca au un minus in gestiune,trebuie sa faca un inventar la nivel de societate cu contabili ,economisti,nu stiu ...poate sa faci o plangere la ITM unde apartii
...politia a facut ancheta si a zis ca eu nu am nici o legatura!
Cum adica "Politia...a zis"? Pentru ca Politia cerceteaza si dispune sau nu inceoerea urmaririi penale impotriva unei persoane. In cazul Dvs. cum a fost?
Ina cest caz, in urma cercetarilor efecteuate de catre politie s-a constatat ca persoana respectiva nu are nicio legatura cu acea fapta ... nu Politia dispune NUP sau IUP ...
politia doar m-a chemat sa dau o declaratie si au zis ca daca o sa il prinda pe cel care a luat banii o sa ma cheme la proces sa depun o marturie pentru ca am fost cu el pe tura cand s-a intamplat si s-a vazut pe camere cum i-a luat.si a doua zi cand m-am dus la servici patronii mi-au zis ca sa nu mai vin ca o sa imi trimita decizia acasa,si mi-au trimis-o dupa o luna jumatate.cand i-am sunat sa le zic de salariu mi-au zis ca banii o sa mi-i dea doar daca o sa recupereze pe cei furati.si cred ca e tarziu sa depun plangere la itm ca au trecut 3 luni.dar eu ma gandesc ca o sa imi dauneze la o noua angajare ce mi-au scris in decizie desi eu nu am avut nici o legatura!va multumesc