avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... lipsa gestiune
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

lipsa gestiune

Buna ziua!am lucrat o firma si colegul meu a fugit cu banii din gestiune!politia a facut ancheta si a zis ca eu nu am nici o legatura!dar firma respectiva mi-a incheiat contractul de munca cu lipsa in gestiune desi eu nu am avut nici o legatura si nici nu am semnat pentru gestiune undeva niciodata !nu mi-au zis sa dau eu vreun ban dar totusi au scris ca am avut si eu acea lipsa si mi-au oprit tot salariu pana zic ei o sa il prinda politia pe cel are a luat banii.o sa am vreo problema la o viitoare angajare?va rog frumos sa imi dati un sfat,pt ca nu stiu unde sa intreb!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:35, 18 Noiembrie 2011
ca sa te scoata lipsa din gestiune trebuia in prealabil sa-ti dea un proces verbal ptr care semnai ptr marfa,nu are voie sa-ti opreasca salariu ,ei trebuie sa dovedeasca legal ca au un minus in gestiune,trebuie sa faca un inventar la nivel de societate cu contabili ,economisti,nu stiu ...poate sa faci o plangere la ITM unde apartii
Ce inseamna aceasta afirmatie a Dvs.?
...politia a facut ancheta si a zis ca eu nu am nici o legatura!

Cum adica "Politia...a zis"? Pentru ca Politia cerceteaza si dispune sau nu inceoerea urmaririi penale impotriva unei persoane. In cazul Dvs. cum a fost?
Ina cest caz, in urma cercetarilor efecteuate de catre politie s-a constatat ca persoana respectiva nu are nicio legatura cu acea fapta ... nu Politia dispune NUP sau IUP ...
Ai dreptate, @freeelis. Procurorul este cel care dispune NUP sau UP...:)
politia doar m-a chemat sa dau o declaratie si au zis ca daca o sa il prinda pe cel care a luat banii o sa ma cheme la proces sa depun o marturie pentru ca am fost cu el pe tura cand s-a intamplat si s-a vazut pe camere cum i-a luat.si a doua zi cand m-am dus la servici patronii mi-au zis ca sa nu mai vin ca o sa imi trimita decizia acasa,si mi-au trimis-o dupa o luna jumatate.cand i-am sunat sa le zic de salariu mi-au zis ca banii o sa mi-i dea doar daca o sa recupereze pe cei furati.si cred ca e tarziu sa depun plangere la itm ca au trecut 3 luni.dar eu ma gandesc ca o sa imi dauneze la o noua angajare ce mi-au scris in decizie desi eu nu am avut nici o legatura!va multumesc

Alte discuții în legătură

Lipsa gestiune simion nicoleta simion nicoleta Am deschis un punct de lucru mai exact un magazin alimentar am angajat 4 fete dupa o luna am facut inventar au iesit lipsa 4200 de lei la o saptamana am ... (vezi toată discuția)
Am semnat statul de plata si m-au scos afara.. gabitamaria gabitamaria Uluita ma adresez din nou dvs.Intr-un topic recent va scriam de problema mea cu neplata salariului si a drepturilor salariale pe 2 luni, si m-ati indrumat spre ... (vezi toată discuția)
Salut, am lucrat la un cazino unde nu faceam gestiunea personal(o ... Cristi9998989 Cristi9998989 Salut, am lucrat la un cazino unde nu faceam gestiunea personal(o facea administratora) doar treceam contorii de la aparate pe foaie, nici banii din ele nu-i ... (vezi toată discuția)