avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Am semnat statul de plata si m-au scos afara..
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Am semnat statul de plata si m-au scos afara..

Uluita ma adresez din nou dvs.Intr-un topic recent va scriam de problema mea cu neplata salariului si a drepturilor salariale pe 2 luni, si m-ati indrumat spre I.T.M fapt ce l-am si implinit.In urma plangerii mele la I.TM, am primit acasa o adresa din partea firmei sa ma prezint la caserie pt a imi ridica drepturile cuvenite.Astazi m-am prezentat, conform hartiei primite.Ma prezint la firma, fata de la caserie imi face totalul banilor, sunt rugata sa semnez statele de plata si apoi....sunt scoasa afara ca ultimul om.:(:(Si-au batut joc, cu banii in mana, cum ca trebuie numarati, am semnat statele de plata si apoi m-au scos afara amenintand(tot dumnealor) ca cheama POLITIA.M-am prezentat apoi la POLITIE sa fac o plangere pt cele intamplate, si am si facut-o...Sunt mama unei fetite, pe care o si cresc singura, si va cer din tot sufletul o parere sincera, ar trebui sa le deschid o actiune civila in judecata(cei de la politie m-au indrumat spre acest aspect)adica as avea de castigat, pentru ca va marturisesc, sunt atat de uluita de cele intamplate si de amenintarile fostilor mei patroni, incat nu stiu ce decizie sa iau.In plus in urma sesizarii mele la Politie, m-au anuntat ca vor face si ei o plangere la POLITIE impotriva mea, pe baza unei nu stiu ce valoare lipsa in gestiune.Adica timp de 1 an si 3 luni cat am lucrat la dumnealor nu am avut nicio problema, mi se incheie cartea de munca conf decizie cu lit.B79, si acum , dupa 3 saptamani vin si ameninta ca pentru reclamatiile facute, si problemele care le-au avut cu organele de control din cauza mea, dumnealor vor face plangere impotriva mea...Va cer un sfat sincer, chiar nu se mai poate face nimic ?sa imi retrag plangerea? in plus, domnii de la ITM m-au asigurat ca nu au dumnealor ce sa imi faca, pt ca nu am semnat niciodata vreun proces verbal de predare-primire, si in plus la plecarea mea nici nu am asistat si nici nu am semnat vreun inventar.
Cu mult respect si lacrimi in ochi pentru atata umilinta, va MULTUMESC ANTICIPAT...am vrut doar sa imi apar un drept..
Cel mai recent răspuns: andrei_coma , utilizator 14:43, 18 Noiembrie 2010
Dragoste cu de-a sila nu se poate. Dvs. la ce v-ati asteptat dupa ce i-ati reclamat la ITM , sa va primeasca cu flori ??
Orice patron ar fi procedat la fel .
Mai mult sau mai putin elegant , rezultatul era acelasi , concedierea.!

deci nu ti-ai primit bani pentru cele 2 luni?
domnule consilier(prodamiant) , eu aveam incheiata C.M cu demisie la zi incepand cu data de 27.10:( dumnealor au acceptat demisia, iar controlul de la I.TM. s-a facut dupa 2 luni aproape in care dumnealor nu au platit niciunui angajat salariul.Mai sunt alti colegi de ai mei, ce au facut plangere..e dreptul nostru:(, nu s epune problema ca eu nu mai detin acel loc de munca, ci a modului in care m-au inselat, nu asteptam flori , dar daca un organ de control isi face datoria, si tu nu respecti..
domnul bartag..nu, nu i-am primit, nu am primit nimic..decat niste insulte, si amenintare ca ma aflu intr-o firma a carei angajate nu mai sunt si se va chema Politia..
Nu cred sa existe om care sa isi doreasca drumuri la I.TM, sau tribunal, fara sa isi caute dreptate, dreptate ce i-o ofera totusi un contract de munca, o lege..:(

Alte discuții în legătură

Gestiune firma en-gros ContSters95382 ContSters95382 Sunt angajat la societate comerciala cu profil vanzari piese industriale, vanzari tip en-gros de 6 ani , pe postul de lucrator gestionar. La angajare nu am ... (vezi toată discuția)
Angajament de plata? actiune in instanta? gabriela2006 gabriela2006 am urmatoarea speta: in urma inventarului s-au constatat diferente valorice in minus de 30 mil lei rol (lipsa in gestiune). Gestionarul pentru a evita ... (vezi toată discuția)
Lipsa gestiune alinapp alinapp Buna ziua!am lucrat o firma si colegul meu a fugit cu banii din gestiune!politia a facut ancheta si a zis ca eu nu am nici o legatura!dar firma respectiva mi-a ... (vezi toată discuția)