Sunt angajat la societate comerciala cu profil vanzari piese industriale, vanzari tip en-gros de 6 ani , pe postul de lucrator gestionar. La angajare nu am semnat nimic in legatura cu stocul de marfa existent, sold gestiune, sume de recuparat de la clienti si alte datorii. S-a facut inventar de mai multe ori faptic si scriptic, s-au gasit nereguli ( minus si plus fata de inregistrati ) , deoarece se mai vinde si fara factura, deci stocul din raft e unul si cel teoretic e altul, dar niciodata nu am semnat de primire a unui stoc de marfa, sold, etc. La angajare am fost 2 persoane la vanzari, cand a plecat a 2 persoana nu s-a facut inventar, suntem prieteni cu patronul si nu s-a pus problema depunerii de garantii, sume, etc. Sumele realizare din vanzari inregistrate in registrul de casa, soldul, se scade prin dispozitie de plata catre administrator, el teoretic incaseaza sume importante de bani cand soldul din casa creste. De mentionat e ca toate actele de contabilitate primara le face o persoana angajata pe o alta firma, persoana care nu are niciun contract cu firma unde lucrez eu, dar totusi lucreaza aici.Chei de la magazin avem 3 persoane, fiecare poate veni oricand in magazin sa vanda,etc. Acuma intrebarea e daca vreodata seful imi poate impune mie toata lipsa de gestiune care se poate gasi la un inventar ? eu neavand semnat nimic in acest sens, doar contractul de munca.