avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 888 soluții astăzi
Forum Activitate alice200

Activitate alice200

Buna
De fapt e pentru sotul meu care e de origine araba dar are permis de sedere roman(membru de familie).Doreste sa plece in Germania cu contract legal incheiat cu un spital si am inteles ca are nevoie de viza daca nu e insotit de membru de familie si ii cere si acea declaratie care nu stiu la ce se refera. Oricum el va merge personal la ambasada Germaniei din Bucuresti cat de curand, dar intrucat nu stam in Bucuresti mai intai ne informam.
Buna ziua,
Trebuie sa imi fac o viza pentru Germania si imi cer printre altele si o "declaratie privind consecintele juridice " .La ce se refera ? Multumesc.
Buna ziua,
In urma cu 2 saptamani m-am inscris la un centru de limbi straine, achitand si jumatate din suma pentru curs.Pentru ca am avut niste probleme si nu am putut frecventa orele am vrut sa ma retrag.Am sunat acolo si au zis ca pot sa imi inapoieze aproape toata suma ,insa trebuie sa ma prezint cu actul de identitate si cu bonul fiscal care dovedeste ca am achitat suma respectiva.Problema e ca nu mai gasesc nicaieri bonul respectiv si am mers acolo si nu vor sa imi inapoieze suma fara acest bon.Ce pot face ?Din cate stiu fiecare firma are intrari si iesiri in contabilitate.Multumesc!
Răspuns la discuția Casatorie cu cetatean arab
Va multumesc mult ! Au fost de ajutor informatiile postate aici.=D>
Iubitul meu este de origine araba .El a facut facultatea de medicina la noi cu ceva timp in urma, a fost plecat cativa ani sa profeseze in tara lui, s-a intors si urmeaza sa ne casatorim aici, in Romania. Cum se procedeaza ?Unde exact trebuie sa mergem sa ne casatorim ? Si stiu ca va fi un interviu , cred asta inainte de casatorie. In ce consta interviul si cum se desfasoara ? As vrea sa aflu cateva informatii in legatura cu acest subiect. Va multumesc !:)