avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1120 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Bon fiscal pierdut
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Bon fiscal pierdut

Buna ziua,
In urma cu 2 saptamani m-am inscris la un centru de limbi straine, achitand si jumatate din suma pentru curs.Pentru ca am avut niste probleme si nu am putut frecventa orele am vrut sa ma retrag.Am sunat acolo si au zis ca pot sa imi inapoieze aproape toata suma ,insa trebuie sa ma prezint cu actul de identitate si cu bonul fiscal care dovedeste ca am achitat suma respectiva.Problema e ca nu mai gasesc nicaieri bonul respectiv si am mers acolo si nu vor sa imi inapoieze suma fara acest bon.Ce pot face ?Din cate stiu fiecare firma are intrari si iesiri in contabilitate.Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters233047 , utilizator 21:21, 14 Decembrie 2011
Din pacate nu poti sa faci nimic trebuie sa dovedesti ca ai platit fara acel bon fiscal cum poti dovedi plata ?
alice200 a scris:

insa trebuie sa ma prezint cu actul de identitate si cu bonul fiscal care dovedeste ca am achitat suma respectiva.Problema e ca nu mai gasesc nicaieri bonul respectiv si am mers acolo si nu vor sa imi inapoieze suma fara acest bon.Ce pot face ?Din cate stiu fiecare firma are intrari si iesiri in contabilitate.Multumesc!

in orice casa de marcat fiscala exista o rola martor.

amintiti-va data si ora aproximativa, si-o sa va gaseasca suma platita acolo.

cu actul de identitate, orice comerciant serios inapoiaza banii pentru un serviciu neprestat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pentru reparatii electronice se da garantie? mitza85 mitza85 Buna seara, am si eu o problema, daca se poate sa ma ajutati cu un raspuns. Am dus recent o tableta cu mufa de alimentare rupta la un service de reparatii. Cei ... (vezi toată discuția)
Bon in neconcordanta cu serviciul prestat laurul24 laurul24 Buna ziua! Am apelat la serviciile unei vulcanizari din Timisoara. Nu am gasit expusa nici o lista de preturi in incinta societatii comerciale ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am fost intr-o agenție orange pentru a achiziționa ... INNA86 INNA86 Buna ziua. Am fost intr-o agenție Orange pentru a achiziționa o cartela sim cu numar si optiune de 5 euro ..am plătit 31 de lei iar in timp ce mergeam spre ... (vezi toată discuția)