artax a scris:
cand era pe calendar nu s-a tinut, acum se poate tine si fara calendar
eu merg , desi n-am citit nimic la juridic din august, am facut doar cateva teste de logica
acuma, mai ramane sa vedem bibliografia la civil, si locurile , si alaturi de timpul scurt e un cocktail de zile mari
succes !
nu vreau sa mai pun paie pe foc...dar nici sa invat ca prostul....CSM a tipat ca nu au locuri si ca nu organizeaza niciun concurs...Danilet cand a fost intrebat ce se intampla avand in vedere suplimentarea schemei de personal prin HG plus alocarea bugetara......a spus ca nu se organizeaza nimic...si a stat ca al' din papusoi...... si ca sa vezi .....intr-o zi..... niici nu era pe ordinea de zi......stabilesc sa fie concurs.... vi se pare ca totul e ok ?
eu nu sunt chiar optimista cu privire la organizarea in 2013 a 2 concursuri, nu mai cred pana nu vad.
Nu asa au spus si pentru anul acesta? si....... uite-l...... nu-i....
Vad ca deja Cristi Danilet a trecut in registrul " daca se organizeaza" concursul din noiembrie:
[ link extern ] /
E vorba de raspunsul la intrebarea 49.
nu cred ca va intra in vigoare NCPC... n-au cu ce, si n-au personal...in privinta amanarii examenului din toamna, nici asta nu cred....oricum, cei 100 de oameni nu vor rezolva problema grava de lipsa de personal! doar daca nu vor sa-si paseze dosarele la nesfarsit...si atunci se numeste refuz de a judeca...
romano-americana e mai aproape de gara (pentru cei care vin din afara bucurestiului)
cu ce va laudati inainte de examen??? eu, cu morcovul (cu tot cu frunze):)
din cele spuse de ministru se intelege ca sunt 250 plus 150 posturi? sau 250 per total?
[ link extern ]
3 examene...nu stiu cate locuri....