avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi
Forum Activitate alexnestian

Activitate alexnestian

Buna ziua,

Am dat de urmatoarea problema si lipsa de comunicare din partea institutiilor din Romania.

Am nevoie pentru Ambasada Libiei de traducerea legalizata, supralegalizarea la Camera Notarilor Publici si la MAE a urmatoarelor acte :
- Actul Constitutiv al firmei in RO
- Certificatul de Inmatriculare

Am realizat traducerea legalizata (traducator + notar, formatul cerut, copie urmata de traducerea in limba araba + legalizarea notarului) si am fost la Camera Notarilor Publici din Romania (Str. Gradina Icoanei nr. 21) si nu mi s-a acceptat decat Certificatul de Inmatriculare.

Actul constitutiv nu mi l-a acceptat pentru ca nu este act notarial. Am intrebat ce inseamna asta si ce trebuie facut in aceasta privinta si mi-a spus sa intreb notarul. Apoi am fost trimis la Camera de Comert si Industrie unde actul constitutiv trebuie avizat (o taxa de vreo 90EUR).

Am revenit la Camera Notarilor si am intrebat daca cu acel act este OK sa vin si raspunsul a fost "Veniti dupa ce il faceti si vedem daca e Ok".

Oriunde intreb nimeni nu stie sau sunt trimis altundeva.

Stie careva exact care este procedura pentru "transformarea in act notarial" unui Act Constitutiv al unui SRL in Romania? Sau ce trebuie facut pentru a fi acceptat si supralegalizat de Camera Notarilor, pentru ca inainte de a ajunge la MAE trebuie supralegalizate de Camera Notarilor.

Va multumesc!