avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Activitate lucian22

Activitate lucian22

Răspuns la discuția Admitere Barou 2011
stie cineva cand se pot ridica deciziile de la baroul bucuresti?
a sunat cineva la baroul bucuresti ? ceva vesti cu deciziile de avocat stagiar ?
se pot ridica direct de la barou ?
scarto a scris:

lucian22 a scris:

parca in timp de 2 ani trebuie sa gasim indrumator?
stie cineva unde anume mai scrie treaba asta eu in lege si statut nu am gasit parca in regulament - dar nu gasesc niciunde acest regulamnet ma poate ajuta cineva cu un linck ceva

In regulamentul de examen (art 41)
[ link extern ]

multumesc mult
parca in timp de 2 ani trebuie sa gasim indrumator?
stie cineva unde anume mai scrie treaba asta eu in lege si statut nu am gasit parca in regulament - dar nu gasesc niciunde acest regulamnet ma poate ajuta cineva cu un linck ceva
lucian22 a scris:

nici eu nu am avut pile, am luat fara ajutor din a 3-a incercare si multeeeeeeeeeeeeeee
carti citite si paracitite
(t sau r tot aia)

nici eu nu am avut pile, am luat fara ajutor din a 3-a incercare si mulreeeeeeeeeeeeeee
carti citite si paracitite
am luat si eu
=D>=D>=D>
felicitari tuturor care au intrat !!!
cei care nu au intrat nu renuntati niciodata la visul vostru
mariucaa a scris:

Nicuv succes in demersuri!..uite a aparut un om care vrea sa faca ceva....felicitari..vroiam sa-ti spun ca si singur poti schimba ceva..nu-ti trebuie musai o armata de oameni..La dr. penal chiar a fost usor ...ma gandesc ca multi colegi au facut diferenta intre talharie si abuz de incredere si intre viol sau concurs de infractiuni (viol si lipsire de libertate) in cazul spetelor, iar la teorie sunt convinsa ca formele intentiei si omorul simplu nu au ridicat nicio problema....m-am legat de penal pt. ca era o disciplina care ajuta foarte mult la media finala de minim 7, in conditiile in care baremul primelor probe a fost un cosmar...nici eu nu am intees cum poti cere "eroarea viciu de consimtamant" (la civil) sau "suspendarea legala" (procesula civ) fara sa spui ce vrei din aceste institutii si sa punctezi "discretionar" la barem! Personal cred ca vom asista la o surpriza la contestatii...adica chiar vor fi oameni care la reevaluarea lucrarilor vor castiga ce au pierdut prima data...E doar un feeling..! Succes!

:love2::love2::love2: Dumnezeu mai stie ce sa crezi

scarto a scris:

lucian22 a scris:

mai exista o solutie - plangere penala pentru abuz in serviciu, daca un numar destul de mare de lucrari nu au fost notate corect -din care sa rezulte intentia de a depuncta lucrarile

un exemplu concret este cercetatrea penala a unei comisii de corectatre ,lucrari bacalureat 2011 ,au supraevaluat niste lucrari

Corect dar dureaza mult, si o sa spuna stai sa "vedem rezultatul cercetarii penale" si nu o sa mai aiba nicio relevanta rezultatul.

dar dupa ce se vad cercetati penal macar la examenul urmator se vor gandi de doua ori la corectarea lucrarilor , si cel putin organele de cercetatre penala , teoretic verifica lucrarile etc.