avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 750 soluții astăzi
Forum Activitate andrea_eva

Activitate andrea_eva

Tatal meu e nascut la data de 25.03.1953 , are o vechime totala in munca de 42 ani si 8 luni din care 13 ani in grupa a II a , cand poate iesi in pensie anticipata si de varsta. Va multumesc anticipat.
Răspuns la discuția credit ipotecar
multumesc de raspunsuri, atat mai vreau sa va spun ca : aceasta spaima am tras-o in urma faptului ca am auzit ca intre fostul sot si acea persoana sunt foarte mari probleme si mi-e frica sa nu patesc eu ceva.
casa in care locuiesc nu este intabulata inca, doar terenul este pe numele nostru, banii pentru teren sunt de la parintii sotului care au vandut o casa , practic ei ne-au dat banii pentru construirea casei in proportie de 80%, va intreb: este corect sa instituie banca ceva ce nu am realizat eu personal, ci familia sotului meu, Dosare la instanta de care apartinem nu sunt deschise pe nici unul din noi , am verificat, si stiu din sursa sigura caci casa este inca pe vechiul meu nume , persoana pe care am ajutat-o atunci este patron si ulterior si-a deschis acolo pe terenul vilei o spalatorie auto , care functioneaza si la ora actuala.
Buna ziua. Problema este foarte delicata, creditul este de o valoare foarte mare si a fost obtinut de noi pentru altcineva. Vila care s-a ipotecat era de fapt a acelei persoane care a trecut-o pe numele nostru pentru a obtine pe numele nostru imprumutul. Noi nu am beneficiat de nici un ban. Acum dupa cate am inteles acea persoana nu a mai achitat de mult rate in numele nostru la banca. Titularul creditului este fostul sot , dar eram si eu trecuta in acte , nu imi amintesc conditiile din contract fiindca nu am avut acasa niciodata acele contracte, Sunt 9 ani de la acordarea creditului, nu sunt in relatii cu fostul sot, adica nu pastram deloc legatura si nu stiu care este situatia, dar imi este frica , in ce conditii se prescrie acest credit daca nu a mai fost achitat de mult. La acordarea creditului am fost asigurati ca nu patim nimic fiindca este ipotecata vila si o vand sa-si recupereze banii in caz de neplata rate, dar acum nu mai sunt sigura ca asa se poate rezolva problema. Nu stiu la ce ma pot astepta...
Discuție credit ipotecar
in anul 2002 eram casatorita cu altcineva si am facut un credit ipotecar pe numele fostului sot. In anul 2004 am divortat , nu stiu in ce situatie se afla plata ratelor la ora actuala. Nu am primit somatii de la banca . Fostul sot poate ca a primit, nu stiu. M-am recasatorit in anul 2005 , iar mai tarziu impreuna cu actualul sot ne-am facut o casa. Vreau sa stiu daca aceasta casa imi poate fi executata. Mentionez ca la divort nu am facut partaj.