avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi
Forum Activitate zalanyi

Activitate zalanyi

V-am ascultat sfatul si m-am interesat la unitatea unde am lucrat.Am primit lamuriri cu privire la sporurile permanente din legislatia specifica domeniului de activitatea constructii si celor prevazute in CCM.Va doresc si eu multa sanatate si multe bucurii.
Multumesc frumos pentru primul raspuns.Referitor la aceeasi intrebare, daca am primit adeverinta cu spor de conditii grele pana la 15 % si spor de drumar pana la 12 % ,pot sa primesc si adeverinta cu spor de lucru sistematic peste program? Mentionez ca nu am lucrat noaptea si nici pe schimburi.
Va rog sa-mi raspundeti conform Legii pensiilor Nr.263/2010, cum sunt considerate veniturile obtinute de fostii salariati care au prestat activitatea in ramura constructii,drumuri-poduri in perioada 01.01.1970-01.04.2001 si au avut program normal de lucru de 10 ore/zi ,din luna aprilie pana in luna octombrie ? Care este temeiul legal in baza caruia veniturile realizate pentru programul normal de 10 ore/zi se pot lua in considerare la stabilirea si recalcularea pensiilor?Va multumesc.