avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Activitate SERADOM

Activitate SERADOM

Va multumesc pentru raspuns.
Buna seara.
Situatia este in felul urmator:
Urmeaza sa nasc la sfarsitul lunii februarie 2013 inceputul lunii martie; eu nu mai am nici un venit din data de 23.04.2012. (demisie ultimul loc de munca, perioada lucrata 2008 - 2012);
Tatal copilului lucreaza din luna octombrie 2011 intr-un stat membru al UE(are contract de munca pe perioada nelimitata);
Dorim ca el sa beneficieze de concediul si indemnizatie de crestere copil pentru un an de zile.
La inceputul lunii februarie 2013, tatal va vine definitiv in tara, urmand sa-si infiinteze un pfa pe norma pe venit. speram sa reusim sa inregistram pfa-ul cel tarziu in data de 14.02.2013)
Intrebari:
1. Avand in vedere situatie expusa mai sus, tatal beneficiaza de indemnizatie crestere copil incepand cu data nasterii copilului?
2.Care este perioada minima pentru care trebuie sa faca dovada ca are un venit impozabil in tara? Exista o limita/termen?
3. In situatia in care, eu inchei un contract de munca cu acest pfa, sunt obligata sa stau in concediul acela de minim 42/43 zile (concediul acordat perioadei de lauzie)?Beneficiez de somaj?
Răspuns la discuția admitere inm 2012
Buna seara,
Sunt pt prima data pe acest forum cand scriu un mesaj, dar va urmaresc din 2010...:)
multi au dat examenul.....putini l-au si luat.... insa noi nu trebuie sa ne pierdem speranta....
Dar sa lasam aceste aspercte.. si sa ravenim la subiect.... autori, tratate, etc...
Referitor la examenele din 2012 ( august - inm si noiembrie - magistratura 5 ani vechime), in situatia in care intra in vigoare noile coduri ( NCPC, NCP, NCPP,) - NCC -a intrat in vigoare - care ar mai fi autorii dupa care sa invatam atat pt inm cat si pt magistratura?