Ideea este ca NU doresc sa vand apartamentul in care locuiesc de peste 5 ani. Anuntul de INCHIRIERE vreau numai sa semnalizeze trecatorilor ca in imobilul respectiv ( asociat ca imagine cu sediul firmei de constructii) se comit abuzuri ale proprietarului majoritar care incearca sa intre in posesia apartamentului meu prin mijloace caracteristice etniei mentionate pe banner si in nici un caz prin comportamentul unui respectabil om de afaceri, sub masca care pozeaza zi de zi.
Multumesc pentru sugestiile primite - ma gandesc sa pun banner-ul in spatiul interior al balconului "la uscat".
Exista ceva recomandari si pentru instalarea casutei postale si a avizierului la intrarea in imobil?
Multumesc pentru recomandare. La fel ma gamdeam si eu daca nu as avut cunostinta despre legaturile stranse pe care proprietarul in cauza le are la primarie, avand in vedere NUMEROASELE contracte de lucrari de utilitate publica pe care acestea le deruleaza atat cu primaria de sector, cat si cu primaria generala.
Alte solutii cu sanse mai mari de reusita nu gasim? Multumiri anticipate....
Si pentru ca am amintit de sicanarile si abuzurile de care "beneficiez", doresc sa precizez ca am contestat in scris in doua randuri listele de plata si nu am primit nici un raspuns ( liste care culmea imi sunt lasate in usa, nesemnate de cenzor etc., deoarece proprietarul celorlalte apartamente pur si simplu sustine ca nu doreste sa instaleze avizier, iar daca mai insist sa-l solicit o sa-l instaleze pe usa apartamentului meu); in ce conditii pot face plangere impotriva presedintelui asociatiei de locatari pentru refuzul acestuia de a-mi primi contestatiile? ( Ultima contestatie a primit-o doar dupa ce l-am informat ca voi apela 112 pentru a sesiza incidentul, iar de atunci au trecut 2 sapt. si nu am primit nici un raspuns scris
In afara de refuzul de a instala un avizier la intrarea in imobil, m-am lovit de un refuz categoric si in ceea ce priveste instalarea unei casute postale la intrarea in imobil, personajul insistand ca "pur si simplu nu doreste acest lucru" si deoarece detine majoritatea in asociatia de proprietari a blocat toate solicitarile facute pana in prezent ( trebuie sa-mi ridic corespondenta de pe la paznicii sau secretariatul firmei lui) - daca instalez personal o astfel de cutie postala in holul de intrare in imobil, iar aceasta va disparea sau va fi distrusa, pot face plangere penala pentru furt/violare de corespondenta?
Nu doresc sa aduc nici o modificare peretilor externi etc.; doresc sa pun aceste afise FOR RENT, acoperind doar suprafata geamurilor de la balcoane; este OK?
Dupa toate sicanele pe care mi le fac in ultimii ani este clar ca nu se pune problema sa-si dea acordul.
Ce amenda risc in acest caz?
Ce alte masuri imi puteti sugera?
Bannerul doresc sa il pun pe balconul proprietate personala in vederea inchirierii acestui apartament. Nu schimb aspectul si nici destinatia spatiului comun. E necesar vreun aviz al Asociatiei pentru ?
Va solicit un sfat pentru cele de mai jos.
As dori sa postez pe doua balcoane ale apartamentului meu urmatoarele bannere:
1. FOR RENT - PREFER RROMI
2. FALIMENT - FOR RENT!
Mentionez ca recurg la acest gest, deoarece sunt sicanat de cativa ani pentru a ceda proprietatea apartamentului meu in conditii dezavantajoase. In speta este vorba despre proprietarul care detine peste 80% din apartamentele din imobil si care a transformat jumatate din aceste apartamente in sediu social si birouri ale firmei sale (o firma de constructii cunoscuta pe piata).
Ca un exemplu al celor de mai sus, mi-a fost solicitata exorbitanta suma de 15.000 € pentru pretinse cheltuieli de renovare a fatadei imobilului cu panouri de aluminiu, facute chiar de firma respectivului pentru propriul sediu social.
• As dori sa va intreb daca exista vreun risc in expunerea acestor bannere. (Mentionez ca la adresa apartamentului am inregistrata o firma care nu are o situatie financiara roz, si la care pot face referire in anuntul de faliment).
• Am nevoie de vreo autorizatie speciala sau aviz de la Primarie? In ce conditii pot fi obtinute?
• Daca nu sunt necesare aceste autorizatii, ce ar trebui avut in vedere pentru a nu fi tinta unor eventuale abuzuri ale “prietenilor” respectivului?
• Ce alte actiuni credetii ca ar putea ajuta la rezolvarea acestei situatii nedorite si neprovocate?