multumesc frumos pt raspuns dar specific am doar o singura pensie medicala de urmas din partea sotului care a fost cadru militar si am pensie militara din partea lui. deci, fiind pensionata medical merg in fiecare an odata la comisie de expertiza pt revizuire sant nascuta in 27.01.1957 as dori sa va intreb la ce varsta voi beneficia de pensie de urmas militara definitiva fara sa mai merg la revizuire. nu inteleg la ce categorie va referiti dar pe decizie scrie decizie medicala nr A.... va multumesc si astept raspuns cu nerabdare elena
sotul meu a decedat in mai 1998 la varsta 49 ani cu gr. lt.colonel dupa care eu in ianuarie 1999 m-am pensionat medical la spitalul militar ca urmasa la varsta de 41 ani cu gr II eu fiind nascuta pe 27 ian 1957. acum cand am fost la spitalul militar pt revizuire anuala mi sa informat ca nu voi mai putea veni la comisie la spitalul militar si ar trebui sa merg la o comisie de expertiza civila. a-si dori sa va intreb ce drepturi am si la ce varsta am dreptul pt pensia de urmas definitiva? va multumesc.