Am locuit pentru 2 saptamani impreuna, dupa care eu a trebuit sa plec din turcia, pentru ca imi expirase viza, iar ea urma sa vina in romania imediat ce isi lua actele. insa... in loc sa vina in romania, a depus divortul
Buna ziua. Am o intrebare si vreau neaparat ajutor. M-am casatorit pe 6 sept anul in curs in turcia, cu o cetateana turca, aceasta ulterior luand numele meu. dupa 2 luni, a hotarat sa divorteze fara sa imi dea nici un motiv intemeiat. Exista vre-o cale legala prin care eu sa nu fiu de acord cu acest divort? La ei este legea ca odata casatorit, daca divortezi de sotie, fostul sot trebuie sa ofere pensie alimentara pentru toata perioada in care aceasta nu se recasatoreste. banuiesc ca asta era scopul ei si as dori sa nu ii accept divortul. se poate face ceva din acest punct de vedere? deoarece viza mea a expirat, conform legii trebuie sa stau in tara pentru o perioada de 6 luni, drept urmare pana in luna martie a anului 2012 nu pot intra pe teritoriul turciei. va rog sa imi dati niste sfaturi. multumesc