avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1050 soluții astăzi
Forum Activitate Stanga

Activitate Stanga

Răspuns la discuția Insusirea bunului gasit
da asta cam asa e , da problema e ca eu am mai avut o amenda penala , pe care am achitato , la ce se poate ajunge ?
Răspuns la discuția Insusirea bunului gasit
dar eu telefonu cand l-am gasit era stins , si am fost cu el la un service de telefoane mobile si acolo l-am reparat ... si stiu sigur ca persoana respectiva nu are acte la telefon fiindca e cumparat de la hotii
Buna seara , am si eu niste intrebari la care nu gasesc raspunsuri . Am gasit un telefon si dupa cateva luni ma sunat un inspector de la politie in legatura cu acel telefon , i-am explicat dansului unde am gasit acel telefon si in ce stare , dupa 1 zii ma suna persoana care pierduse telefonu , dansa a zis ca ii cumpar acel telefon ca sa ne impacam pe cale amiabila , eu am fost de acord da i-am cerut dansei cand o sa ii aduc telefonu sa imi arate un act prin care dansa sa demonstreze ca telefonu pierdut este al iei eu consider ca am cerut un drept al meu ... vreau si eu un sfat ce e de facut si cum sa procedeez , se face dosar penal , sau pot sa imi iau pedeapsa cu suspendare :sorry: Mentionez ca persoana nu are nici-un act al telefonului ...