avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Activitate ANnYaSorina

Activitate ANnYaSorina

Buna ziua,
Va rog frumos sa mi răspundeți la următoarele doua întrebări:
Lucrez in cadrul unei instituții publice centrale si ma confrunt cu situația de a mi se cere sa acord viza"bun de plata" in condițiile in care lucrând in cadrul biroului financiar întocmesc diferite documente: întocmesc devize de deplasare , deconturi, stat de salarii, ordine de plata etc . Am refuzat acest lucru motivând cele de mai sus ... Dpmdv fisa postului nu mi da "voie" sa acord aceasta viza ... Ar însemna sa nu mai existe transparentă, chei de verificare ...incompatibilitate .. Gresesc... Pot acorda aceasta viza in condițiile acestui conflict de interese?
O alta întrebare este legată de colega mea care acorda aceasta viza bun de plata numai ca tine locul si pe casierie atunci cand persoana respectiva este in concediu. Se poate ca aceasta colega sa mai acorde bunul de plata pe perioada înlocuirii casierului in condițiile in care acorda viza,spre Ex, pe o deplasare externa si care ajunge in casierie pentru a fi eliberați bani din casierie?Daca se poate sa mi specificați si o baza legală .Va multumesc foarte mult !