avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Activitate iulia_teodora

Activitate iulia_teodora

Răspuns la discuția Probleme apartament - pod
mihaizc a scris:

dati o declaratie in forma autentica prin care in calitate de proprietar declarati ca schimbati destinatia imobilului din pod in locuinta si notati-o in cartea funciara a imobilului, registratorii OCPI ar trebui sa faca modificarile aferente in carte iar in extrasul de informare care atesta notarea imobilul ar trebui sa apara ca locuinta. declaratia costa in jur de 20 de lei iar notarea in cartea funciara 60 lei si dureaza 3 zile.

Mi-ati putea recomanda, va rog, un notar din Cluj Napoca care sa urmeze pasii descrisi de dumneavoastra?
A! Cand am intrebat la primarie la buletine care este totusi solutia, mi-au zis sa dau primaria in instanta. Se poate asa? Care ar fi pasii?
M-am reintors la primarie si mi-au aratat un act pe care l-au primit anul acesta cica de la Bucuresti, cum ca nu se mai fac verificari la imobilul unde locuiesc si ca nu pot sa imi faca domiciliul intr-un pod :(
Si am mers si la doua birouri notariale unde aproape m-am certat cu domnisoarele de acolo care mi-au spus ca nu functioneaza cu declaratia in forma autentica :(
Deci, am sa incerc saptamana viitoare la urbanism, unde parca vad ca o sa ma expedieze in alta parte (vad ca asa se practica pe aici).
Detin un apartament, iar in CF e trecut: "apartament compus din pod". Platesc impozit pe locuinta, iar cei de la primarie nu vor sa imi faca nici domiciliu, nici flotant din cauza ca scrie ca e pod. Va rog sa ma sfatuiti ce trebuie sa fac sa obtin domiciliul pe acel apartament sau care sunt demersurile pentru a fi recunoscut ca mansarda.