avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 349 soluții astăzi
Forum Activitate johnlugoj

Activitate johnlugoj

Buna ziua,stau la bloc si am balcon comun cu vecinul de etaj.Balconul comun a fost impartit in doua parti egale printr-o despartitura de placaj. Eu am 4 camere iar vecinul 3 camere ,acum vecinul meu vrea sa isi inchida balconul cu geam termopan si zice ca are dreptul sa isi inchida balconul atit cit tine apartamentul lui adica mai mult de jumatate din balcon .In contactele de vinzare cumparare a apartamentelor nu se specifica niciunde suprafata de balcon a fiecarui apartament.Cum stabilim cit este dreptul fiecarui dintre noi la balcon.Multumesc.
Răspuns la discuția recuperare prejudiciu
este normal asa ,dar intrebarea importanta era daca imi voi putea recupera prejudiciul de la centrul de plasament ei fiind partea civilmente responsabila
Sunt in faza 4 am termen de judecata in septembrie m-am constituit parte civila. Doresc sa stiu daca exista vreun precedent in justitie in care sa raspunda centrul de plasament si de la ei sa imi recuperez prejudiciul .
Buna,
Vreau sa stiu care ar fi pasii de urmat si modalitatile de recuperare daca exista nu povesti:sorry:
Daca nu m-am adresat in sectiunea de forum adecvata va rog sa imi spuneti in care sectiune pot pune intrebarea sa primesc un raspuns .
Multumesc.
Buna ziua,
Mi s-a furat un laptop de catre un tanar aflat in grija unui centru de plasament, pentru recuperarea prejudiciului doresc sa stiu daca ma pot constitui parte civila impotriva centrului si care sunt sansele de recuperare a prejudiciului intr-un asemenea caz.
Multumesc
Răspuns la discuția furt
Are 16 ani copilul. Dosarul este in lucru la politie, dar au trecut de la data furtului 7 luni.Ei au gasit faptasul dar paguba a fost recuperata partial.Cind trebuie sa ma constitui parte civila?
Multumesc.
Discuție furt
Buna, am furat de un copil de la un centru de plasament as vrea sa stiu daca ma pot indrepta impotriva centrului cu actiune judecatoreasca pt recuperarea prejudiciului. Multumesc.