avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi
Forum Activitate Deew

Activitate Deew

Buna ziua, trebuie sa adaug un articol in fisa de post tuturor contractelor de munca, pot pur si simplu sa fac modificarea, sa imprim din nou fisele si sa le dau la semnat? sau e alta procedura? Multumesc
Buna ziua, mai am o intrebare: de la banca ii cere unui angajat un raport din revisal, dar vor de pe site-ul inspectiei muncii, cum ii scot eu de acolo datele?
buna ziua, am o intrebare, am un angajat care nu mai vine la munca de pe 1 aprilie, mi s-a spus sa nu-l scot inca din revisal, iar azi trebuie sa-l scot si daca pot cu data de 1 apr, cum pot sa fac sa-l pun in fara plata sau ceva de genu pana azi si de azi sa-l scot de tot?
Buna ziua,

Firma pt care lucrez a luat o lucrare in Angola si urmeaza sa trimita 3 oameni acolo, ei raman in continuare angajatii nostri fara sa le suspend contractele d munca urmand ca acolo sa lucreze pt cei cu care firma noastra a incheiat contractul. Mie mi s-a spus sa fac un contract de detasare sau ceva de genu sa le pun niste penalitati, intrebarea mea este ce fel d contract trebuie sa fac si ce alte acte trebuie sa le mai fac?
si la data care produce efecte ce-o sa pun?

Va multumesc
Buna ziua, dupa atatea luni am descoperit ca imi lipseste o persoana din revisal, care a fost inregistrata in 2010, dar probabil nu a fost preluata in noua versiune... nu stiu cum sa procedez, ce sa-i fac acum??:((
buna ziua, eu am o problema cu sporurile, in fiecare luna oamenii iau alte sume in functie de orele lucrate, de zilele de concediu... nu stiu sigur daca eu trebuie sa operez in revisal in fiecare luna fiecare spor, pentru fiecare angajat. ma poate lamuri cineva, va rog?