avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 775 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Fisa de post in neconcordanta cu realitatea
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Fisa de post in neconcordanta cu realitatea

Buna ziua,

Astazi am primit fisa de post corespunzatoare postului pe care il ocup si am constatat ca aceasta nu este in conformitate cu realitatea, multe din sarcini si responsabiliti neaparand. Mai mult, activitatea pe care o desfasor zilnic se regaseste pe fisa de post unei alte functii (mai avansate). Fisa de post este in 2 exemplare pe care trebuie sa le semnez. As dori sa stiu daca aceste fise de post sunt standard sau se pot face in functie de activitatea pe care o desfasoara fiecare angajat in parte? Eu nu vreau sa semnez pana nu apare in fisa de post ce fac eu cu adevarat in cadrul companiei. Ma pot obliga sa fac asta?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:05, 12 Iunie 2012
1. Fisa de post, in general, va trebui sa cuprinda atributiile specifice postului e care-l ocupati ..

2. Refuzul semnarii fisei de post poate fi considerata abatere disciplinara si sanctionata ca atare de catre angajator.
Adresati-va compartimentului resurse umane cu o cerere in care solicitati in ce temei legal v-au fost stabilite sarcini suplimentare, diferite de cele specifice postului pe care il incadrati.
Pai si daca aceste atributii nu se regasesc in ceea ca am primit? Nu ma regasesc in fisa de post pe care am primit-o. Sarcinile mele sunt cu totul altele de cele enumerate de angajator.
Puteti semna fisa postului cu obiectiuni sau sub rezerva legalitatii acelor atributii care nu corespund postului ocupat ....
~ Conținut șters la cerere ~

Alte discuții în legătură

Atributii job iriairinei iriairinei Buna ziua! Mi se cere sa semnez un raport de evaluare a unei selectii de oferta desi nu am fost numita responsabila cu achizitiile publice. Pentru a ... (vezi toată discuția)
Fisa postului vera_o vera_o Buna ziua, As dori informatii referitoare la fisa postului si anume? Care lege/articol reglementeaza prevederile une fisi a postului? Este obligatorie ... (vezi toată discuția)
Fisa de post dianamolnar dianamolnar Am primit o noua Fisa de post actualizata care la finalul descrierii sarciniilor de serviciu are trecute urmatoarele puncte: 1) La solicitarea conducerii ... (vezi toată discuția)