vera_o a scris:
Buna ziua,
As dori informatii referitoare la fisa postului si anume?
Care lege/articol reglementeaza prevederile une fisi a postului?
Este obligatorie oricarui angajat?
Ce date trebuie sa fie incluse in fisa postului?
Datele personale ale angajatului sunt obligatorii?
Angajatorul poate prezenta o fisa a postului si posterior semnarii CIM?
Ce se intampla daca nu sunt de acord cu fisa postului sau daca constat ca au fost nereguli in ea?
In ce conditii angajatorul ma poate obliga sa desfasor alte activitati in afara fisei postului?
Fisa postului trebuie visata de ITM?
Va multumesc,
Veronica Ostroveanu
-De asemenea, daca fisa de post i-a fost prezentata la aproape un an de la angajarea in postul respectiv?
-Daca fisa de post nu contine niciunul din elementele obligatorii, (studii, atributii, abilitati, etc) ci doar o prezentarte generala a unei activitati care nu reflecta spedificul muncii mele desfasurate zilnic , este valabila sau nu?
-In cazul unui loc de munca care are aceeasi incadrare (functionar) dar desfasoara mai ulte tipuri de prestari servicici diferite ca formare si mod de executare al acestei activitati, fisa de post nementionand fiecare serviciu in parte cu specificul sau, este valabila per total sau trebuie respecta particularitatea fiecarui loc de munca?
-Ca angajat, am dreptul sa semnez cu rezerve fisa de post prezentata la un an dupa incadrare?
-Pot fi sanctionata ca am semnat cu rezerve aceasta fisa avind in vedere ca la incadrare nu mi s-au explicat nici verbal, nici in scris care sunt atributiile exacte ale locului de munca?