avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 801 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Atributii job
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Atributii job

Buna ziua!

Mi se cere sa semnez un raport de evaluare a unei selectii de oferta desi nu am fost numita responsabila cu achizitiile publice.
Pentru a activa in cadrul unui compartiment mai intai de toate ar trebui sa pimesti o decizie de numire si apoi sa ai timp sa te familiarizezi cu procedurile, sa semnezi in cunostinta de cauza si in conformitate cu atributiile pe care le ai? In cazul achizitiilor publice, ar fi nevoie obligatoriu de curs sau sa ma documentez singura, asta in cazul in care voi fi numita. Multumesc
Atributiile postului pe care-l ocupati se regasesc in Fisa postului.
Modificarea/completarea fisei postului se poate realiza numai cu acordul dvs.
Impunerea indeplinirii unor sarcini de serviciu care nu se regasesc in fisa postului este un abuz din partea angajatorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine are atributii de serviciu ca sa semneze un contractul de achizitii ? exista interdictii ? oanaportar oanaportar Buna ziua ! Va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns cu privire la urmatoarea situatie: - recent am fost numita intr-o comisie de evaluare oferte de pret in ... (vezi toată discuția)
Fisa de post in neconcordanta cu realitatea Sleipnir Sleipnir Buna ziua, Astazi am primit fisa de post corespunzatoare postului pe care il ocup si am constatat ca aceasta nu este in conformitate cu realitatea, multe ... (vezi toată discuția)
Fisa postului unui functionar public mirelay mirelay Vreua sa stiu ce se poate intreba daca refuzi sa semnezi fisa postului avand in vedere ca atunci cand am dat concurs am dat pe atributii de urbanism, acum ... (vezi toată discuția)