@mirelay a mai scris:
Sunt inspector cu probleme de urbanism, mai nou seful vrea sa imi modifice fisa postului introducandu-mi atributii de mediu si fisele de investitii. Va intreb daca refuz sa semnez fisa postului ce se poate intampla.Mentionez faptul ca la ultima sarcina este mentionata sintagma,, si alte atributii stabilite de seful ierarhic", ceea ce am inteles ca este ilegal.Si anii trecuti am avut atributiile de mediu in fisa postului dar pentru faptul ca aveam foarte multe atibutii din diverse domenii pe care le rezolvam cum puteam , iar daca ceva nu-i convenea cate ceva, imi reprosa ca am semnat fisa postului cu alte cuvinte ca nu am de ce sa ma plang.In fisa postului sunt prinse tot felul de atributii care nu au treaba cu Lg 50/1991, de exemplu verificarea situatiilor de plata, evidenta cartilor tehnice (intocmire),comportarea in timp a lucrarilor, raspunderea la petitii pe urbanism si medium si multe altele pe care nu le-am prinse in fisa postului dar mi se dau prin corespondenta.Am mai citit nesemnarea fisei postului constituie abatere disciplinara, dar cred ca nimeni nu te poate obliga sa semnezi toate aberatile pe care unii le considera legale si se folosesc de interpretare juridica dupa cum ii taie capul. Cu multumiri.
~ final discuție ~