avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters230735

Activitate ContSters230735

Răspuns la discuția Neintelegeri intre asociati
Sata am incercat-o, dar nu a tinut !
Multumesc de raspuns !
Buna ziua !
Sunt asociat minoritar (20%) al unui SRL cu doi asociati .Intre 2007 si 2011, societatea a avut inchiriat un spatiu, in care a desfasurat activitati specifice unui restaurant . Contractul a luat sfarsit la 01.01.2012. Gravele neintelegeri dintre mine si asociatul meu, care este si administrator, m-au determinat sa renunt la orice contact cu el . Asociatul meu incearca acum sa inchirieze acel spatiu pe o alta societate, lucru care nu ma deranjeaza cu nimic. Dar, asta inseamna trecerea bunurilor de pe societatea comuna pe noua societate…Intrebarea mea este : ce pot face pentru a recupera macar o parte din investitia mea ( per total este vorba de peste 500.000 euro),chiar si prin impartirea bunurilor pe care inca nu le-a instrainat, vandut sau facut cadou !
Mai mentionez ca nu am primit niciodata retributia lunara, conform cartii de munca, ba mai mult, societatea nu a mai platit de 2-3 ani somajul, CAS-ul, etc.De dividende, ce sa mai vorbim .
Multumesc anticipat pt. ajutor !
Răspuns la discuția Ajutor pentru tineri
Multumesc mult !
Buna ziua ! As vrea sa aflu daca statul ofera ajutor unui tanar care isi deschide o societate comerciala ?!
Răspuns la discuția Imprumut fara garantie
Multumesc mult !
Răspuns la discuția Imprumut fara garantie
Prntru ca vreau sa fac un imprumut si oferta lor e cea mai buna ! Te duci la notar, semnezi, iti iei banii ! Fara garantii, fara adev. de venit, etc !
Un PFA pe net, acorda imprumuturi fara garantii, in baza art.1576 din Codul civil, prin notariat . E posibil ?
A ! Vrea si ` 60 euro intr-un cont, inainte de prima intalnire !
M-ar interesa la maxim, dar miroase a teapa ! Ce credeti ?