avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 475 soluții astăzi
Forum Activitate gicu64

Activitate gicu64

lucrez la domiciliu,pentru o firma cu sediul in UE,cum pot fi platit prin contract international,ce presupune din partea ,ce dari am eu de platit,e mai bine sa fiu pfa,ce ma avantajaza?
lucrez la domiciliu pentru o firma cu sediul in UE,ce presupune contract international,ce ma ajantajaza PFA sau contract international
ordinul 467/2010,nu prevedea incadrarea cu studii superioare fara principal,dar ordinul 1470/2011,aparut in M.O 706/10.11.2011,prevede incadrare fara principal.Ordinul 467/2010 s-a abrogat in 20.10 .2011 cind a aparut orinul 1470,dar persoanele ce au depus actele de studii superioare in septembrie 2011,in unele orase au fost incadrate cu studii superioare si grad principal,unde s-a procedat corect?Multumesc mult pentru tote raspunsurile primite.
multumesc pentru raspuns,am colege care vor sa actioneze in judecata neacordarea gadului principal obtinut cu 10-15 ani in urma,au sanse de cistig?Este nedrept ca promotia 2011 de asistenti cu studii superioare sa piarda gradul principal,iar promotiile anterioare(2009,2010)sa fie incadrati cu grad principal.
am absolvit,facultatea de asistente(umf craiova)in septembrie 2011,am depus actele (adeverinta de absolvire )in septembrie2011,cum ar trebuii sa fiu incadrata,dupa ordinul1470,ce prevede incadrare fara grad principal,mentionez ca am 25 ani vechime si am gradul principal de circa 16 ani?