avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1024 soluții astăzi
Forum Activitate ianuarie_201173

Activitate ianuarie_201173

Cat timp este pastrat numarul de inmatriculare dupa ce se achita taxa de 30 RON ?...1 An sau pana la urmatoarea inmatriculare.
Am fost azi la politie si mi-au zis ca pana la urmatoarea inmatriculare...ca nu numai 1 an....
Asa o fi ?
Buna ziua,

Azi am fost in Pipera (serviciul inmatriculari) si am intrebat cat timp imi sunt rezervate numerele de inmatriculare pentru taxa platita anul trecut in martie (in valoare de 30 RON) si mi-au zis ca pe timp nelimitat (nu am crezut, am intrebat 2 persoane si la informatii si la ghiseu)...oare este adevarat sau au dat un raspuns doar ca sa scape de mine ?
Din cate stiam rezervarea se facea doar pe 1 an (este foarte adevarat ca pe chitanta care atesta faptul ca am achitat cei 30 RON nu se specifica faptul ca numerele de inmatriculare sunt pastrate doar 1 an...).
Ma puteti ajuta ?
Multumesc, numai bine.
Răspuns la discuția Taxa Radio-TV pe factura Enel
merci
Răspuns la discuția Taxa Radio-TV pe factura Enel
Multumesc...si anexele de unde le iau ?
Buna ziua,

In cazul in care sunt abonat al unei societati de CATV (RDS-RCS) si detin numai TV nu si Radio, mai sunt obligat sa platesc abonamentul Radio TV si la ENEL ?
Practic platesc de 2 ori abonamentul radio-tv: odata la RDS-RCS si alta data la ENEL...desi RDS-RCS plateste la randul ei ca sa retransmita programele TVR 1, 2 si 3.
Cum pot sa platesc numai TV-ul la RDS-RCS fara a mai plati si la ENEL ?

Multumesc.