avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1056 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Taxa pastrare numere inmatriculare = 30 RON
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Taxa pastrare numere inmatriculare = 30 RON

Buna ziua,

Azi am fost in Pipera (serviciul inmatriculari) si am intrebat cat timp imi sunt rezervate numerele de inmatriculare pentru taxa platita anul trecut in martie (in valoare de 30 RON) si mi-au zis ca pe timp nelimitat (nu am crezut, am intrebat 2 persoane si la informatii si la ghiseu)...oare este adevarat sau au dat un raspuns doar ca sa scape de mine ?
Din cate stiam rezervarea se facea doar pe 1 an (este foarte adevarat ca pe chitanta care atesta faptul ca am achitat cei 30 RON nu se specifica faptul ca numerele de inmatriculare sunt pastrate doar 1 an...).
Ma puteti ajuta ?
Multumesc, numai bine.

Alte discuții în legătură

Inmatriculare auto catacalin catacalin am si eu o intrebare in legatura cu inmatricularile auto:detin un automobil cumparat din italia si acum as dori ca sa il inmatriculez in romania.as dori sa ... (vezi toată discuția)
Recuperare numere de inmatriculare de la noul proprietar zaris zaris Buna ziua. In luna august 2008 am vandut masina unei firme de intermediere auto, am incheiat contract de V-C si am radiat masina de la Administratia ... (vezi toată discuția)
Pastrare loc parcare manea2011 manea2011 Buna ziua, In cazul unei transcrieri de proprietati (in urma unei hotarari judecatoresti de partaj...) pot sa-mi pastrez locul de parcare pana voi cumpara ... (vezi toată discuția)