In cazul unei transcrieri de proprietati (in urma unei hotarari judecatoresti de partaj...) pot sa-mi pastrez locul de parcare pana voi cumpara alta masina ?
Locul de parcare este platit pe un an, pana in martie 2012, numarul de inmatriculare este pastrat, am platit 30 RON la D.R.P.C.I.V. (in Pipera) pentru pastrare.
Primariile sau directia de impozite si taxe comunica cu serviciul parcari ?...pot afla cei de la serviciul parcari de faptul ca nu mai am masina ?
OK, dat fiind faptul ca eu am platit pastrarea numerelor de inmatriculare, cat mai poate sa-mi utilizeze numerele de inmatriculare dupa ce ii predau autoturismul cu numerele pastrate de catre mine ?
Ce are una cu alta? Dv. ati platit pentru un loc de parcare, o chirie anuala, nu pentru placutele cu numere de inmatriculare. Vi s-a cerut numarul de inmatriculare pentru a demonstra ca nu faceti cererea ca sa puneti butoaie de varza in parcarea primariei, ci ca vreti sa parcati un autoturism.
Faptul ca v-ati vandut autorurismul nu face ca ADP-ul sa va ia locul de parcare deoarece sunteti chirias al lui pana cand l-ati platit, adica martie 2012.