in urma u 3 ani de zile am lovit o fata cu o palma. in urma lovituri a cazut si sa lovit la cap. imediat am urcato in masina si am duso la spital unde a fost tinuta 2 zile sub supraveghere dupa care ia dat drumul si i sa spus ca nu are nimic. a doua zi am fost la politie si am declarat totul exact asa cum a fost( ea m-a injurat si eu iam dat o plama). dupa vreo doula luni de la incident pe la ora 12 noaptea ma sunat domnul politai care ne luase declaratiile si mi-a spus ca victima sia depus la dosar un certificat medico-legal cu 65 de zile de ingrijire medicaala. de atunci pana acu vreo luna de zile nu ma mai cautat nimeni si nici vreo citatie nu am primit, cand m-a vizitat un domn politai acasa dar eu nu am fost in tara atunci. nu m-ia lasat nimic, a spus doar ca este in legatura cu art 182 si i-a spus mamei mele ca o sa ma mai caute un coleg de al lui in jurul sarbatorilor. am facut legatura cu acel incident de acu 3 ani de zile ptr ca altul nu a mai existat. am fot la politie acum cateva zile cand am venit in tara si de la politie mi sa spus ca la ei nu figurez cu absolut nimic si ca domnul politai ar putea fi de la parchet. in cazul in care acel incident de acu 3 ani s-a transformat intr-un dosar penal la parchet care ar fi pedeapsa cea mai grava ptr mine?? mentionez ca nu am antecedente penale nu sant recidivist, singurele contacte care le-am avut cu politia pana acu au fost doar cateva amenzi de circulatie. si am si ceva banuilei ca acel certificat medico-legal cu 65 de zile de ingrijire medicala s-a eliberat in schimbul unei spagute, ptr ca doctorul de la spitalul la care am dus-o si la care a stat doua zile m-ia spus si mie personal ca nu are nimic grav si ca nu sant complicatii. cam care este cea mai probabila pedeapsa??? se poate scapa cu o amenda penala?? ce ma sfatuiti sa fac???