avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Activitate lazar78

Activitate lazar78

Răspuns la discuția debransare
cineva mi-a zis sa merg la primarie,pentru ca sunt consilierii care rezolva aceste probleme.....administratoarea stie ca am facut tot legal,si a spus,ca dupa ce ma debranseaza,eu sa merg cu receptia scrisa la ea....,apoi sa si mearga personal sa vada....,acum nu mai vrea sa ia receptia si sa vada cu ochii ei ca m-am debransat....si ma trece sa platesc caldura cu caloriferele date jos.
Discuție debransare
buna seara....am si eu o intrebare dac poate cineva sa ma ajute,,,m-am debransat de la incalzire....,am avut acceptu a 3 vecini,pentru ca unu nu a vrut,am fost la termoficare,si mi-a zis ca se poate si cu 3,administratoarea si presedintele de asociatie mi-au semnat cu chiu cu vai,apoi administratoarea imi zice ca am mintito ca imi pun centrala si nu mi-am mai pus,si ca vecinii mei sufera din cauza mea ca apartamentu meu nu e incalzit,si ma pus sa platesc caldura,reamintesc ca eu am toate semnaturile si receptia care mi-ai facuto cei de la termoficare,ca este tot in regula,debransarea sa efectuat corect....,CE POT FACE CU ADMINISTRATOAREA CARE EA MA PUNE SA PLATESC CALDURA IN CONTINUARE??...multumesc.