am sase copii dupa cum urmeaza:{1}data nasteri 28 octombrie 2003:{2}data nasteri 23 august 2005:{3}data nasteri 21 martie2008:{4}data nasteri 11 decembrie 2008:{5}data nasteri 11 octombrie 2011:{6}data nasteri 20 septembrie 2012:Mentionez ca am beneficiat de indemnizatie crestere copil integrala la copilul 2 si 3 iar la copilul 4 doar de diferenta iar la copilul 5 am dosarul complet si au spus ca nu mai beneficiez ca am beneficiat la trei acum la al saselea nici nu stiu ce sa fac:Mentionez ca nu sant casatorita legitim cu sotul ;poate beneficia sotul?mai mentionez ca in dosarul de indemnizatie la copilul 5 am lucrat 2 ani inainte si acum sant concediu crestere copil fara plata;
am cinci copii si am beneficiat de indemnizatie la trei dintre ei acum imi spun ca nu mai beneficiez de indemnizatie la al cincilea primul este nascut in 2003 al doilea in 2005 al treilea in 2008 al patrulea in 2008 si al cincilea in 2011 precizez ca am beneficiat de indemnizatie la cel din 2005 si lacei doi din 2008 la primul intreg iar lacelalalt incontinoare ca au fost suprapuse si au zis ca nu merg doua indemnizatii suprapuse si am beneficiat doar de un an in continoare si acum spun ca nu mai beneficiez la al cincilea
am al cincilea copil si am beneficiat de indemnizatie crestere copil la trei dintre ei si acum cei de la protectia copilului spun ca nu mai beneficiez este adavarat