parinti din pacate nu mai am , dar si pana la fratii mei le este teama sa vina ca martori. I-a batut si pe ei de foarte multe ori si I-a amenintat cu cutitul. toti se tem de el si pe mine ma ameninta din puscarie ca o sa ma omoare cand o sa iasa. nu stiu ce pot face
buna ziua ! am si eu o intrebare va rog : se poate desface o casatorie prin divort , fara martori ? numele meu este dana si sotul meu este un om foarte periculos care momentan este inchis in penitenciar pentru lovituri cauzatoare de moarte. am fost toata viata maltratata de el , dar nu pot face dovada pentru ca el fiind un om periculos , le este frica oamenilor de el si de neamurile lui sa vina ca martori pentru mine. mentionez ca am si un copil de 2 ani cu el si as dori sa stiu daca as putea obtine custodia lui dupa divort , deoarece vreau sa plec in strainatate cu copilul si el nu vrea sa-mi dea procura , pentru ca nu doreste ca sa divorteze de mine. ce as putea sa fac ? va multumesc tuturor celor care imi vor raspunde
am o prietena care ar dori sa stie daca ar putea iesi din tara cu copilul ei fara acordul tatalui copilului. mentionez ca tatal copilului se afla in penitenciar. sunt casatoriti , dar ea intentioneaza sa divorteze in scurt timp. va multumesc pentru sfaturile dumneavoastra.
va multumesc mult de raspunsuri , dar in cazul acesta as mai avea o intrebare , daca se poate. deci daca ea poate sa iasa cu copilul din anglia ea poate sa intre oricand inapoi ? weu as putea face ceva , in cazul in care nu as vrea sa plece cu copilul ? va multumesc
ma numesc adrian , sunt cetatean roman cu acte de rezidenta la londra. am trait in concubinaj cu o femeie timp de 4 ani in londra , in urma caruia a rezultat un copil. intre timp noi ne-am despartit si copilul a ramas la ea. ea nu imi da voie sa-l vad decat in prezenta fratelui ei , ceea ce mie nu mi se pare normal , nefiind o persoana periculoasa. acum ea vrea sa mearga la mama ei in italia insotita de copil , lucru cu care eu nu sunt de acord , deoarece pentru mine o sa fie foarte greu sa-l vizitez sau sa-l vad. as vrea sa va rog sa-mi raspundeti , daca ea poate totusi sa plece cu el fara acordul meu. mentionez ca nu exista o hotarare judecatoreasca care sa-i acorde tutela copilului. mentionez de asemenea ca , copilul s-a nascut in londra si este si acum in londra. va multumesc si astept raspuns daca se poate.