buna ziua ! am si eu o intrebare va rog : se poate desface o casatorie prin divort , fara martori ? numele meu este dana si sotul meu este un om foarte periculos care momentan este inchis in penitenciar pentru lovituri cauzatoare de moarte. am fost toata viata maltratata de el , dar nu pot face dovada pentru ca el fiind un om periculos , le este frica oamenilor de el si de neamurile lui sa vina ca martori pentru mine. mentionez ca am si un copil de 2 ani cu el si as dori sa stiu daca as putea obtine custodia lui dupa divort , deoarece vreau sa plec in strainatate cu copilul si el nu vrea sa-mi dea procura , pentru ca nu doreste ca sa divorteze de mine. ce as putea sa fac ? va multumesc tuturor celor care imi vor raspunde
parinti din pacate nu mai am , dar si pana la fratii mei le este teama sa vina ca martori. I-a batut si pe ei de foarte multe ori si I-a amenintat cu cutitul. toti se tem de el si pe mine ma ameninta din puscarie ca o sa ma omoare cand o sa iasa. nu stiu ce pot face
din pacate pt dvs, daca nu o sa aveti martori in procesul de divort s-ar putea sa nu obtineti divortul. proba testimoniala este esentiala in astfel de procese .
avand in vedere ca sotul are antecedente penale , aveti sanse sa obtineti custodia minorului . dar repet, aveti nevoie de martori .
Sa inteleg ca fara martori ramai casatorit pana la moarte? Faptul ca unul din parteneri este in penitenciar dupa ce a comis infractiune asa grava nu este un motiv pentru divort? Era bine daca aveati ceva certificate medico legale cei care ati fost batuti de el.