avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Activitate contragica

Activitate contragica

Răspuns la discuția Cum imi recuperez banii ?
La finalul zilei agentii predau banii pe baza unui monetar nefiscalizat (adica il cumpar de la papetarie si nu scrie numele companiei pe el acesta e trecut cu pixul de catre agenti; este un singur exemplar care ramane la firma). Din punctul acesta de vedere e suficient sa afirme ca a predat banii si ca eu nu gasesc sau am aruncat monetarul. Dorinta mea este sa recuperez banii mai mult decat sa faca puscarie respectivul.Am inteles ca oricum sansele de a face efectiv puscarie sunt limitate mai ales ca are cazierul curat(cer copii dupa cazier la angajare).
La adresa din contractul de munca nu este de gasit. Mai mult am inteles ca a si vandut apartamentul in urma cu 2 ani si nu si-a facut mutatie . Imi puteti spune cati ani de puscarie risca pentru acest furt? Macar sa le comunic celorlalti poate asa macar descurajez alte astfel de furturi.
Răspuns la discuția Cum imi recuperez banii ?
In varianta in care nu are bunuri mobile sau imobile ce pot face? Nu am nici un interes in al baga la puscarie. Vreau doar sa imi recuperez prejudiciul. As fi dispus sa renunt la plangere daca mi s-ar inapoia banii.
Răspuns la discuția Cum imi recuperez banii ?
Va multumesc pentru raspuns. Am facut xerocopii dupa chitante si am facut si plangere la politie. Am vreo sansa sa recuperez banii anul acesta sau va dura luni de zile pana il ancheteaza ?
Buna ziua, detin o firma de materiale de constructii in urma cu 3 zile un agent angajat de al meu a disparut cu toti banii pe care ii incasase in ziua aceea, peste 6000 ron. Nu am nici o adresa a acestuia. Era angajat cu contract de munca pe perioada determinata. Mi s-a spus ca daca ma voi adresa politiei cu o plangere va fi foarte greu de dovedit ca nu a predat banii si apoi a plecat. As dori sa aflu cum as putea proceda pentru a imi recupera banii si daca intradevar pe calea plangerii penale ar putea dura enorm de mult.

Va multumesc anticipat