traiesc in concubinaj cu un barbat din septembrie a.c.,in acest timp,persoana in cauza,primind de cateva ori cateva sume de euro din italia,de la o cunostiinta mi-a achitat in vreo doua randuri chiria la magazinul ce il detin,insa de profitul magazinului am beneficiat amandoi,intru-cat concubinul meu nu lucreaza nicaieri si l-am intretinut eu.
in momentul in care am vrut sa rup relatia,m-a scos datoare cu cateva milioane,desi suma investita de el,este net inferioara celei cheltuite de mine pt.intretinerea sa si a casei unde locuim,si vrea sa-mi opreasca bunuri din magazin si lucrurile persoanale daca nu ii achit suma in 24 de ore din momentul in care ma decid sa rup relatia.ce pot face eu si ce drepturi are el asupra bunurilor mele,care toate imi aprtin dinainte de a ma muta impreuna cu el?
va multumesc!
TRAIESC IN CONCUBINAJ CU UNBARBAT DIN SEPTEMBRIE ANUL CURENT,INTR-O GARSONIERA CU CHIRIE.PENTRU ACEASTA GARSONIERA A FOST FACUT UN CONTRACT DE INCHIRIERE,DAR NUMAI AMICAL,CONTRACTUL NEFIIND INREGISTRAT NICI LA FISC SI NICI LA NOTARIAT.DESI,CONTRACTUL L-AM FACUT EU,LA FIRMA UNE SUNT ADMINISTRATOR,NU M-AM TRECUT SI PE MINE CA FIIND CHIRIAS,CI DOAR PE CONCUBINUL MEU.
RELATIA INTRE NOI,NEMERGAND CUM TREBUIE AM VRUT SA MA DESPART DE EL,DAR ACESTA MI-A LUAT CHEIA DE LA GARSONIERA,MERG ACASA NUMAI IN PREZENTA SA SI REFUZA SA IMI DEA LUCRURILE CE IMI APARTIN,ZICAND CA TREBUIE SA TRAIESC CU EL, CA DE NU NU IMI RESTITUIE NIMIC DIN CE IMI APARTINE.
CUM SA PROCEDEZ PENTRU A REINTRA IN POSESIA A CEEA CE IMI APARTINE?
VA MULTUMESC!