TRAIESC IN CONCUBINAJ CU UNBARBAT DIN SEPTEMBRIE ANUL CURENT,INTR-O GARSONIERA CU CHIRIE.PENTRU ACEASTA GARSONIERA A FOST FACUT UN CONTRACT DE INCHIRIERE,DAR NUMAI AMICAL,CONTRACTUL NEFIIND INREGISTRAT NICI LA FISC SI NICI LA NOTARIAT.DESI,CONTRACTUL L-AM FACUT EU,LA FIRMA UNE SUNT ADMINISTRATOR,NU M-AM TRECUT SI PE MINE CA FIIND CHIRIAS,CI DOAR PE CONCUBINUL MEU.
RELATIA INTRE NOI,NEMERGAND CUM TREBUIE AM VRUT SA MA DESPART DE EL,DAR ACESTA MI-A LUAT CHEIA DE LA GARSONIERA,MERG ACASA NUMAI IN PREZENTA SA SI REFUZA SA IMI DEA LUCRURILE CE IMI APARTIN,ZICAND CA TREBUIE SA TRAIESC CU EL, CA DE NU NU IMI RESTITUIE NIMIC DIN CE IMI APARTINE.
CUM SA PROCEDEZ PENTRU A REINTRA IN POSESIA A CEEA CE IMI APARTINE?
VA MULTUMESC!
Depuneti plangere penala la politie pentru comiterea infractiunii de furt,potrivit art.208-209 c.p.
Furtul este definit în Art. 208 din Codul Penal al României, în Titlul III, Infracțiuni contra patrimoniului, ca fiind: Luarea unui bun mobil din posesia sau detenția altuia, fără consimțământul acestuia, în scopul de a și-l însuși pe nedrept.
Fapta constituie furt chiar daca bunul apartine in intregime sau in parte faptuitorului, dar in momentul savarsirii faptei, acel bun se gasea in posesia sau detinerea legitima a altei persoane.
O variantă mai gravă, cu pericol social mai ridicat, prevăzută în Art. 209, o constituie furtul calificat.
Informatie-furt
maneaelena
din septembrie a.c.,am trait in concubinaj cu un barbat intr-o garsoniera cu chirie.in cateva randuri concubinul meu a primit mici sume de bani de la o ... (vezi toată discuția)