Ma scuzati ca insist asupra aceluiasi subiect: inseamna ca eu am vazut fisa de cont care arata ca asociatia are restante de plata pentru furnizorul de apa. Si daca nu exista nici un restantier (asta e situatia afisata pe listele de intretinere si este reala pentru ca suntem asociatie de proprietari pe o singura scara cu doar 8 apartamente si platim toti la timp ca sa nu ne opreasca caldura, apa, etc...), sa inteleg ca administratora are voie sa foloseasca banii cum vrea ea pana are chef sa achite restanta respectiva? Sau trebuie sa o depuna macar in termen de 2-3 luni de la momentul in care deja a incasat banii? Am avut acum 10 ani un administrator care 'a fugit cu banii' si procesul + recuperarea pagubei a durat ani de zile, timp in care ba ne oprea apa, ba caldura si de aceea am facut un efort si am infiintat o noua asociatie, ca sa nu se mai repete.
Un membru al asociatiei de proprietari, a carei familie formata din 3 persoane locuieste efectiv in apartamentul pentru care se calculeaza intretinerea spune ca nu mai plateste 'gunoiul' pentru ca are contract cu o firma de salubrizare intr-o alta localitate unde are o casa si ca nu vrea sa plateasca in 2 locuri. Nu gasesc nimic in Legea 230 sau in normele de aplicare a acestei legi care sa sustina legalitatea celor sustinute de dumnealui. Eu stiu ca daca cel putin 15 zile pe luna sunt persoane care locuiesc efectiv in acel apartament, vor fi trecute la intretinere, iar la cheltuielile pe nr de persoane este inclus si serviciul firmei de salubrizare. Presedintele spune ca acea persoana are dreptate, deci la 'gunoi' va avea 0 lei. Este legal|X-(