toate probele au fost interceptarile telefonului.unde faceam glume proaste ca adumi ca fami ca vin sa iau dar sau facut cercetari si in momentul cind din telefon reiese ca ma intilneam cu infractorul eu ma aflam la 15 kmde locul unde trebuia sa ne intilnim ma aflam in serviciu cu un alt coleg etc toate au fost doar glume atunci cum sa existe fapta
AM fost cercetat de diicot ptr art 264 cod penal(( favorizarea infractorului)))si mi sa dat S.U.P. deoarece nu exista elementul constitutiv al faptei. pina aici e bun . dar dupa ce mi sa adus la cunostiinta ca am fost scos de sub urmarire am fost destituit ptr aceleesi fapte ptr care am fost cercetat de catre cei de la diicot.Am mers in contencios administrativ si mi sa respins cererea de anulare a acestei destituiri.curios este ca cei de la inspectorat au venit cu aceleasi probe sustinind citez""ca a fost urmarit ... si chiar daca a fost scos de sub urmarire penala va rugam sa urmariti cu atentie ca fapta exista"" asta e tara noastra draga
am dat in judecata --in contencios adminisrativ--o anulare de destituire pe 7noiembrie la ultimul termen si mi sa spus sa astept rezultatul acasaiar pe 14 mi sa respins aceasta cerere""" asta am vazut pe internet""dar in schimb nu am primit nici o instiintare scrisa acasa.dupa cit timp imi apare si in cit timp pot face recurs