avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 454 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... astept in zadar
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

astept in zadar

am dat in judecata --in contencios adminisrativ--o anulare de destituire pe 7noiembrie la ultimul termen si mi sa spus sa astept rezultatul acasaiar pe 14 mi sa respins aceasta cerere""" asta am vazut pe internet""dar in schimb nu am primit nici o instiintare scrisa acasa.dupa cit timp imi apare si in cit timp pot face recurs
Cel mai recent răspuns: DIICOT , utilizator 17:16, 26 Noiembrie 2011
Depuneti cererea de recurs si mentionati ca motivele de recurs le veti depune dupa redactarea hotararii primei instantei.O depuneti la instanta de fond cu indicarea numarului sentintei prin care s-a respins actiunea dvs.,nr.pe care-l luati de la condica.
la recurs pot sa imi angajez un avocat in prima faza nu am avut avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reincadrare in munca alexandrescu_cristian alexandrescu_cristian Buna ziua . Pe scurt : am fost destituit dintr-o functie publica , printr-o decizie nelegala in anul 2011 , am contestat aceasta decizie la tribunal , am ... (vezi toată discuția)
Dreptul la avocat ZOMOLSES ZOMOLSES daca in procesul pierdut nu am avut un aparator--avocat- la recurs am dreptul sa imi iau un avocat (vezi toată discuția)
Hotarire a instantei marryy_lm marryy_lm va rog sa-mi dati o mina de ajutor.am avut un proces civil cu primaria capitalei,pe obligatia de a face.Mai exact am cistigat dreptul de a-mi cumpara locuinta ... (vezi toată discuția)